[親生仔] Google Pixel 討論區 (98) Pixel 8 / 8 Pro 等候區

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
人手置頂
乜咁快手負皮啊任狗
快啲添啊,你唔係話我違反連登規則要連登ban9我咩,ban咗去邊啊你個分身呢,唔幫手嘅
白卡佬自言自語? 唔band我都有。方法對付你喇
信得過
但始終二手,都機會收到有花痕/損傷嘅機
不過平平地粗用就無所謂啦
前排响本地網上入左部聲稱全新P5,到手後都係見到似翻新機/個火牛唔係原裝,不過睇晒成部機一條微小花痕都無,只係有三十次左右充電記錄,所以覺得同全新無咩分別,千八蚊都算玩得過
買過pixel 無事
佢有條款寫明90日可以直接彈翻比佢
點睇充電紀錄?
用緊P7P 今朝起身部電話入左fastboot mode
禁Start/ recovery mode/ rescue mode 都話boot failure
想問下咁多位有無方法boot 番起部機
利申: 無Root 部機咩都無搞過
我5a 5g呢排手機成日發燒
就咁睇下IG LIHKG都會自己發熱
打機玩1 2個字熱到唔敢再打
應該係更新問題 而家我FB睇野又無熱
btw, 拎住部5a ,隨時驚死機
因為真係太熱所以要裸機
幾時會出patch fix
試下長開extremely battery saver,會降頻同關晒後台apps
再唔係Disabled 左"Google apps"試下
AreYouBatteryOk
部 lg v20 死撚咗,執部7a 幾好
關Google apps事?
有冇多啲information?
LG V20 一代神機
p5呢排啲電倒水咁倒
見usage Instagram background keep 住 run
已經較左做restricted
有冇ching有同樣情況
無用ig,用左2年幾都冇事
今朝起身訓醒就係咁 一路都係Show fastboot 個mon
禁完Vol +/- 揀 rescue/ recover mode 都係去番Fast boot 到話Boot failure
Device state 就係Locked
我都係咁,疊埋心水換機啦俾你好彩BOOT返起隔多幾日又係死
BTW 我係P5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞