[是咁的] 我喺加拿大住咗十幾年, 識到一個女仔叫Z.....(5)

850 回覆
31 Like 5 Dislike
屠?
貓巴打機果陣有冇用過天富星貓靈呢個名?
例行關心解咗泰妹主線未
邊間日本餐廳?
負評左
明明K係賣仁 賣大波都唔係賣樣
港女黎講有以上配套算係咁喇
明明K係賣仁 賣大波都唔係賣樣
港女黎講有以上配套算係咁喇
2篇就完?仲有好多餐未食喎!
咁唔係餐餐都有特別嘅, 其實最有代表性嘅只係兩、三餐,其他嗰啲都係吹下水傾下計冇咩特別
咁又係, 嗰陣時我幫k落格仔嗰陣太重手,嚇到你哋仆街
出返個薄格格啦
幫k落仔?
我都睇咗幫K落仔

晨早流流又有人發癲, 琴日又有個傻佬周街大叫help叫足半粒鐘
開頭畀k夾住被中出佢嗰陣都驚死,會買驗孕棒,後尾都放棄咗

年中慳唔少呀陰公
你同樓上可以join嗰啲二人同行一人半價嘅驗眼group
個傻佬係住客?
坐喺度條女乜水?
琴日鳩叫help嗰個唔係住客
嗰啲機構book入嚟嘅, 應該兩日前嚟但一直都唔蒲頭, 今朝晨早嚟到咪畀房佢囉,上去玩撚咗半個鐘之後落嚟話間房污糟, 再畀個第二間佢玩咗15分鐘落嚟又再嘈過

呢啲你再畀幾多間佢都冇用, 咪直接同佢講叫佢頭先嗰兩間房2揀1, 之後我叫housekeeper上去清潔但佢要佢一個鐘頭先返嚟, 條八婆聽完就發癲話要報警拉鳩我, 我咪叫佢打電話囉, 點知佢唔肯打、要我自己打電話報警拉鳩返我自己

ok fine, 我自己報警拉自己, 點知佢見到我真係打電話報警, 佢又拿拿林打埋一份,好似邊個打得通道邊個贏咁

到最後差佬嚟到聽佢鳩噏完佢個故仔、畀差佬趕咗出門口, 再問我件事係點發生.

我講完之後差佬就出去勸佢離開, 開頭都好聲好氣, 後尾個傻婆自己發神經話要扑爆我塊玻璃, 就即刻畀人拉撚咗
咩機構??

點解你酒店咁多怪人 有冇兩星?
生意淡薄嗰陣會做嗰啲社會機構booking, 通常我都揀過度過先接, 公司我整咗個blacklist三百幾個名係入面, 但老細見錢開眼乜差都收

3星.

而家仲同我講話想炒泰妹,因為前排有個客after hour嚟咗、因為泰妹唔喺到所以check in唔到

但佢又唔諗下成件事個起因係佢自己應承咗send late check in資料畀個客, 但自己唔撚記得咗, 然後我哋全部人都知泰妹嗰晚要返工, 十一點幾先收工.
琴晚終於打爆咗star ocean 6, 最遲聽晚有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞