[是咁的] 我喺加拿大住咗十幾年, 識到一個女仔叫Z.....(5)

850 回覆
31 Like 5 Dislike
唉 樓主明明讀到中學先過加拿大 點解會唔識打字

仲要等幾耐!!!
終於由鬼故一次過追曬 想知同Z扑完佢消失後 你識J前同D分手係隔咗幾耐同有無咩原因 既然都同D分咗點解唔9沖搵返Z
應該無套緊
而家嘗試緊喺部tab 到用支s pem寫, 但進度超慢.

點解中學一定要識打字?
你諗多咗

不過佢琴晚趕功課講到凌晨四點幾message我, 叫我今朝如果唔見人就上去叫佢起身, 結果叫佢嗰陣畀佢借啲意攬身攬勢又拍/hi到幾次細佬
咪就係嗰段時間自己都有啲混亂, 結果混混噩噩咁就同D散咗, Z又唔肯蒲頭, 佢班friend全部都知佢淨係對我一個神隱, 所以冇人肯透露佢行蹤..

結果入safeway識咗J, 跟住...你有睇都知咩事啦

咁多個post你一次睇曬, 各下剛剛失業定失戀?咁鬼得閒嘅?
一次過睇曬其實係用咗成個月 一得閒就睇
唉 總係覺得你有心真係要搵實搵到 Niagara咁大你都搵到 你係佢屋企門口等佢咪得 諗起b嗰句 以前不顧一切周街搵既你去咗邊 Z都唔怕柒同你表埋白
其實都唔使太耐

貓巴你喺連登開食女故嗰陣我先開始追 我有返工都淨係用咗兩三日就追曬兩登啲故有啲故再返兜咗幾次

咁當然嗰時我都有啲煩惱先起勢咁追
再諗返兩三日好似吹大咗自膠
但係都唔超過一個禮拜

所以真係希望唔好爛尾
要時間寫唔緊要
上下水報個平安就ok
筆劃都識啩
唔識,從來冇學過
琴晚爭啲係泰妹房奶嘢, 好彩走得快

想知都唔會講
有乜煩惱大家開心share下?
個分別係:
Niagara falls:Z想畀我搵到
扑完:Z唔想畀我搵到
你唔係咁對班兄弟呀
命運嘅野係抵抗唔到架啦,不如好好享受,再share個故仔出嚟比我地知
大C會做正常人覺得佢唔會做既野 所以...
樓主記住要唔可以背住老婆食泰妹 食咗都千奇唔好同我地講
身有屎?

襟兄弟?
冇咩特別呀, 只不過係幫泰妹上去換燈泡, 佢一開門就即刻拉我入房話出面好凍, 入到去老發現佢著住件類似絲質咁嘅紫色恤衫, 剛剛好長過下體少少,然後上面粒鈕解到落心口.

見到咁我都嚇一跳, 拿拿聲閃過去幫佢擒窗換燈泡, 期間佢遞燈泡畀我嗰陣我向下望, 嗰吓都睇得幾清楚

泰女都可以算係鬼影變幻球, 明明實體有D,但佢平時總係有辦法可以令佢望落好似B, 粒lin係淺色到爆嘅卡其色(可能我未見過泰國囡囡, 先知原來可以係咁嘅色).

換完燈泡仲要捉住我喺度傾計, 期間又係咁喺到摸/撩我大髀

後尾我覺得越嚟越唔對路(畀佢引到我自己都有啲扯址地), 就借啲意話要老婆差唔多係時候video call, 即刻閃人

因為嗰朝早叫過嗌佢起身, 當時佢仲叫我唔使驚佢會冇著衫, 直接入房門拍佢就ok.

然後換完燈泡第二日, 佢嚟同我講話佢覺得可以信任我, 所以如果有日我上去叫佢起身嗰陣發現佢冇著衫,絕對唔需要掉頭走
你話㗎, 食咗我都唔會同你講
天大地大

visa一出走得我即走
個結局雖然唔係happy ending, 但絕對唔虐心, 仲可能有啲平凡, which, is life.

感情呢家嘢真係...冇又煩、有又煩
btw, 嗰日睇醫生結果又係完全冇好過,淨係一味識俾antibiotic, 仲要同我講話澳洲唔同香港或者中國, 係唔會有咳/傷風藥畀你食.

心諗, 點解我上次睇另一個醫生嗰陣,佢又會開畀我嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞