[是咁的] 我喺加拿大住咗十幾年, 識到一個女仔叫Z.....(5)

850 回覆
31 Like 5 Dislike
太耐冇講咁多嘢,而家喉嚨又開始痕同埋痛
點解要我養?
係我老婆呀, 算我同佢嘅流年
呢個神婆算準到仆街, 佢嗰陣時幫我老婆個朋友算命, 連講佢幾時會拎到PR、搵到份hea工吊住命, 幾時先會真正搵到份長工等等, 全部講得出
如果問你佢係邊到開檔
係咪會話無做/宜家好難搵到佢了
個種神婆?
(記得你講過係紫微斗數?)
唔係呀, 佢用whatsapp video call㗎, 我老婆幫襯咗佢五年.
睇著呢個po, 再睇呢個po
有冇人試過同識咗好耐既朋友扑野
https://lih.kg/3371519
就來入去幫你宣傳
咁客氣呀
邊到人啊 有興
香港
唔知點解你咁講
我就諗話自己
"我一出世就識睇梅花易數
用咗廿年羅庚東南西北梗係分到"
果個
咁我又唔知邊個喎
40G大波玲
黐孖筋, 就禮拜一打到今日, 終於book到聽日睇醫生, 而家啲人神早plan定自己幾時病㗎?

最撚戇鳩係有一間打到去,係咁同我講話佢哋好忙所以聽唔到電話, 咁請問我而家同邊個講緊電話?

然後無限loop好忙聽唔到電話、冇人聽就叫我耐心等候打多幾次、或者walkin, 頂你個肺我而家打電話嚟預約都冇位, walkin會有我份?
加油
walkin 啦
攞正牌蛇王
放假睇醫生蛇王?蛇王自己個假?
琴晚泰妹收工返嚟遲到, 俾老細捉住照肺, 然之後又要我去做親善大使

傾傾下偈講開我哋雖然三個都有頭髮但都係一家人, 然後無啦啦講到如果同個大肚婆叫係算唔算3p, 講講下唔知講你啲乜就講到用condom, 然後泰妹好驚訝咁望住我講屌閪點會用condom㗎

話帶住condom屌閪, 同用過膠套自慰無分別
好滾動, book咗一點鐘、我12點50分到, online check-in咗, 之後戇鳩鳩喺停車場等到一點45分, 終於等到醫生拎齊架撐禦駕親徵停車場應診
泰妹進擊到
成撚日病 食少啲煙啦
病咗成個月先有機會睇醫生
你唔食煙 就唔洗病咁耐
你唔用condom中出過咁多條女都無bb
咁你仲用嚟做乜

琴日睇完醫生返嚟都好地地,夜晚開始嚟料.

12點個人wing到仆街但完全瞓唔著, 喺張床碌度兩點半叫終於斷片, 點知三點就彈起身嘔到仆街, 嘔完返去繼續瞓, 四點唔夠又醒咗再嘔過, 今次仲要溫溫燉燉嘔咗落個地下同埋自己隻腳到, 又要抹餐死.

瞓低落床直到五點鐘、五點八、六點三、七點三全部咳到醒, 之後又去廁所再嘔過.

總之成晚就係不斷

我懷疑今年11月生嗰個可能係我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞