[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (1) Demo版本已經可以下載

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
美版有咩分別?
https://youtu.be/iNKO77QDCN4?t=46

Unlock Outfit 2 for each character during your adventures in World Tour. Alternatively, Outfit 2 also can be purchased instantly with Fighter Coins.
*Online server connection is required to obtain the Outfit 2 costume.
有冇人買大制?
想買, 但好貴, 平整都 $1700
又細到大都唔識用大掣, 只識用gamepad. 有啲想試下hitbox , 但唔知啱唔啱自己用, 無左方向掣好似怪怪地咁
Keyboard 當hitbox用得唔得
hitbox 反而我唔識用 用大掣打 SF, d 招易出好多
hori?
PS5 game 大掣得兩個牌子用到, hori 同拳霸 ~
如果買, 梗係買 hori
插落去用到就得 軚盤都見過
我見佢拆開好流,勝在可以自己換件又細隻,原來係大陸出?
跑已偷
跑已偷

$?
$350 葵廣
知道pc同ps5個input lag未?
我仲諗緊買邊個version
梗係買 PS5 版, 最近 PC d game 優化得好差, 好多 bug
未必,拳霸都唔錯,以前用Q4覺得好過隼,又夠重,價錢又抵,依家d新款就唔知喇,我仲用緊HAYASHI V4換左三和制
佢剛剛出左 3 款. 一隻 8xx, 一隻 $12xxx 同 $16xx . $12xxx 同 $16xx 佢話用 三和制
$1,2xx
outfit 2 好似正好多
我得PS4, 部pc太廢玩唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞