[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (1) Demo版本已經可以下載

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
2p位出升可以先按實左同下 然後按右放手再按拳就係升
巴打,想請教,人地跳後打背
我出升嘅方法係應該咩方向?
arcade controller好難講老唔老翻
zzzzz
多數都係對手跳緊過黎時輸入正面指令 然後對面跳到後面再按拳就會逆向升
睇返history, 用hitbox真係少好多無謂既input.
咁奇怪, 係咪SOCD果D野?
返去試試先
咁Hitbox就係集百家大成既controller
你想個gameplay多d competitive edge咁hitbox可以話係必須
可以用game錢買角色
啱啱Google 下hitbox, 以為係遙桿嘅一款, 睇完啲圖片完全突破左我嘅想像, 無左啲方向掣, 我太outdate 了
是咪要用後覆蓋SOCD
用Hitbox 既人係咪多數都會用後覆
有一個香港人做手工hitbox,細細隻手工都唔錯,同佢訂咗貨,如果想要返大size可以買大路 punk workshop
cpt規則
前+後一齊按就會回中唔會郁
唔該巴打
Btw 早排好似Capcom話要下+上=N
Hitbox用家洗唔洗跟返
而家一買個掣返黎預設係下+上=上
新手想玩佢個單人mode唔知值唔值得買
Ps5是咪已偷跑?YouTube咁多人玩緊
美版
唔知可以用game錢買角色,pre order咗ultimate
張圖講緊street fighter 5
你預好多鋪,加埋任務,先會買到一個
正常追唔到,因為佢都想人課金
終極新手教學 依集講返格鬥遊戲最簡單ge野 後面集數就講深入d
後面集數已經整好哂 大家有興趣可以睇睇
https://youtu.be/Vi2TIsxvgGQ
我beta都係玩chun li 易用好多 出classic衫之後可能會變主力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞