[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (1) Demo版本已經可以下載

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
你本身喺option入面係唔係set開經典模式? 我本身set左, 但頭幾round 都係現代, 跟住好似打完luke 旁白就會提你點樣切換模式, 跟住我再打人就變番經典
得, 可以轉
唔洗chok 招感覺好似玩手機game 咁, 都係經典模式好玩啲
上到用ps5用唔返舊時隻大掣,唯有試下用現代mode
我打人係經典
但係去到打單人模式嗰陣時變咗經典
唔使 但係主任你要玩少少 玩到見到你想要個NPC就不停買佢鍾意既野 個情意升到100就得
我睇reddit
https://www.reddit.com/r/StreetFighter/comments/13y1kui/guide_to_masters_and_outfits/
例如
Juri Wrench Dhalsimer Temple 4690 (x20 = 93 800)
Cammy Jellied Eal Bathers Beach 3920 (x20 = 78 400)
Chun-Li Canned Herring Old Nayshall Commerce Plaza 4690 (x20 = 93 800)
唔該哂, 我淨係想買春麗, 好彩第二個chapter 就見到佢
Ps5 手制適唔適合玩
呢個真,玩street fighter ,kof 就係想chok 招
第一次玩格鬥game 玩到灰灰地
用經典一出去打人 一亂少少就技都開唔到
打隻jp 連身都埋唔到
rank match跟番自己個程度
對方應該同你差唔多,一定有win有輸
今集幾好 world tour 好耐玩
就算唔係格鬥狂熱者都可以RPG 玩落去
JP係打牽制 好煩同難捉摸
你鳩衝鳩跳埋去 反而中佢圈套

要諗住你埋唔到佢身 佢一樣埋唔到你身
贏capcom cup條友都只係用ps手制
hitbox咪=keyboard
俾個joystick你又未必就手
我覺得唔使咁介意
你係ps同pc就應該得
Thanks ching
World tour其實唔錯
當rpg嚟玩又得
又可以比玩家試唔同風格
呢到咁多人有冇可能開返個約戰谷
真 平時唔掂既角色都可以試到
好癲 周街撩交打
Jp 又幾好玩
好多人唔識打佢
警察都打埋一份
上綢睇咗成個下晝都唔知pc買邊隻joystick好..有冇啲香港買到唔使tb
最簡單就 hori 個堆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞