[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (1) Demo版本已經可以下載

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
應該唔得
43.1% 新手白金 成隻game淨係識玩一隻角
但係manon手咁長,冇projectile嘅話唔埋身點打
都係靠觀察同熟習
我新手就唔講啲拳腳

執下twitter啲pro口水尾
如果你知對面唔係完美combo, 你要mash invincible reversal
例如manon有個combo打完你拉你埋身係會想 半圓command grab你
依個唔係combo嚟,如果你知佢習慣咁做咪neutral jump/OD reversal
請教一下,用8級電腦來練習
作用大嗎?
Snake Eyez Gief 真係好恐怖
你有目標/plan咁練打乜都會進步
不過電腦會input read, 打法會有分別

https://www.youtube.com/watch?v=vtoDCmvN_5M

我尋日同你打, 你跳5次 我anti air 5次 你都仲跳,電腦捉得仲緊
有啲野唔work就唔好不斷做
多謝你
我會試下改進
請問遊戲點數kudos點計法?有冇啲有效率拎kudos的方法?
係唔係打故事可以拎經典服裝?
應該打到去邊先有?
兩個方法
1: 比錢
2: 玩World Tour Mode 拜師然後好感度升到滿
想問下個讚好成就,同人打完一場得我禁係咪都唔會加,一定要對方都有禁先有?
有冇一隻hitbox係compatible with ps4 and Xbox series x
啱啱拎左春麗經典衫, 好正。前額頭髮多左啲陰差好遠
睇啲人用JP真係好悶
就算diamond master個個都同一套玩法
想問係咪無得簡同現代mode定經典mode人打?
喺profile>角色設定度
https://youtu.be/Zdqq2PUnQ68
立川:新玩/街5鑽石以下嘅全部轉Modern啦
雖然低rank 春麗都有44% 但本田14戰1勝
本田係公認屈角嚟 好多片都有講
必殺技可以隨意出 唔使顧後果

頭錘:
對手拉防 扣近1格氣槽
對手擋後係不能確反

百貫:
本田可以0成本達致埋身效果 同樣擋後不能確反 而且係本田會係先手 仲要係近身!

兩招都係極低風險成本 效果極佳
容易得到位置上 同埋資源上嘅優勢
所以我之前都有講過 邊個用honda我block邊個
單人mode爆左機先得50lv
想問去邊度升好?
D強者求其都80lv以上
有冇人一玩下順便刷下讚好成就?
兩招你有練過點對應既話係極高風險
頭錘完美parry可以打番佢
坐落黎可以impact打
返去再練下呢兩隻先 唔該巴打
本田仲有 百烈 指令投
根本好難focus去parry
打到無氣 如果隻角又無昇嘅 只有等死
血又厚 傷害又高 根本優勢極大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞