[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (1) Demo版本已經可以下載

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
SF4果陣有玩過一段時間
第5代skip左
呢代有興趣想join返
有冇咩性價比高既pc用joystick推薦?
mayflash2手 +3和 300幾
Winter 2024
姐係2024年頭
請問PS4 hori RAP 隼用唔用到落PS5?
用唔到就買轉插
今晚番去搵番個HORI 大制
插到PS5 用到就買SF6
好公平喎,新玩唔慣姐
亂用就冇半條血
https://www.twitch.tv/videos/1836300915?t=01h32m18s

理論上要知對面唔可以cancel to DI / 個腦唔expect先可以用
打某啲角會multi hit 例如春麗, honda, juri, 有時唔使反應直接3下打穿你
巴打你用緊邊隻?覺唔覺有delay?我隻舊野rap3試過用唔到係ps5到
反應好慢 用經典設定 好難連招
想知呢度多唔多人用手掣配現代模式玩?
World tour mode 會
正經對戰都係用fightstick+classic
睇嚟我都冇得懶,要正經練習經典mode
想問下mayflash f500 elite好唔好?
見佢唔貴,想買個試下
啲角色傷害係咪會係下次update改改
啲指令投角傷害有啲高
撻一下扣成1/3血 係咪過份咗啲

有drive impact推版/破防已經易咗
傷害仲要咁高
用緊ps4 - 092個隻
唔覺有delay

一係你用轉插
https://www.brookaccessory.com/products/wingmanfgc/index_zh.html
功多藝熟 而家又咁多新手一齊練
開台打 有咩問題可以入黎問
https://www.youtube.com/live/glBWheEXH0A?feature=share
現代蘇聯老勁撚屈
指令投無哂前搖
直接行過黎捉鳩你

利申新手
想問大家買咩版本?
拎緊個制番歸 幾年前買落
用到就狗衝
唔建議買ultimate,勁唔抵
ultimate pass steam review very negative
deluxe 就自己考慮
我買碟版先368, ultimate 要8舊水, 貴太多, 本身想買deluxe, 但見碟先3百幾, 即刻唔買住, 遲啲先買番season pass
轉頭22:30 有冇人有興趣一齊玩下
我未試過咁樣約人玩
應該開房定交換psn?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞