[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (1) Demo版本已經可以下載

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
shut 用marisa都係用現代
d...印度佬而家係top 1
現代Mode啦
易連好多
順便適應下取消個Timing
收工番去玩
印度佬有咩勁
無乜聽過人會擺佢係top1
juri honda jp ken guile dj就公認係強角
玩下波/昇角 練下啲下中腳>波 同 跳起重腳>重拳>昇, 練熟先再加combo
Zanief +modern mode 真係好勁淨係需要同人打心理戰
Shuto係呢幾日教緊個Vtuber先用modern
認真打應該都係classic
想問每日任果d遊戲點數有乜用?
準備排rank 預計自己鐵牌
我打左幾日都仲係鐵😅
邊到睇到印度佬top1?
印度佬立回同對空都好弱
佢應該講緊個rank個排行榜
尋日見印度佬master 47xxx分
入game有得睇
無睇 但世一印度佬好似係Mistah Crimson
Player rank啲電競選手打得場數夠多
自然高分 未必等於隻角色強

所以覺得Mistah Crimson好勁
印度佬咁難用都打到master rank
用ps5 手掣chok 46既招
點解都會有N係中間搞到chok唔到
好難
排d 喎 未必強但一定唔會最廢
當波咁chok都得,或者試下chok 13
開台打街霸 有咩問題隨便問
https://www.youtube.com/live/LoxYm7YaUUI?feature=share
Honda閪撚到顛
我覺得c同d果幾隻差唔多廢
不過大把套路未發 起碼都要等7月頭redbull kumite打完先知真實力
同埋tier list依啲野不嬲對普通玩家都無咩參考價值架啦
開台打一陣
JP好撚難用
歡迎入嚟練手

https://www.twitch.tv/devils0459
https://youtube.com/live/OPosVCehEMY
軍佬有冇好用既combo,用DI反擊之後剩識係2lk 2lp 28k,仲要有時出唔到
World tour師傅要去到幾多lv 先滿級學埋第三招大
打左全日都係鐵3。啲classic對手已經識連技有冇咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞