[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (1) Demo版本已經可以下載

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
除左攻擊力打個75折定7折外真係勁,某一兩隻角用得仲勁過經典

利伸打開老街,樓主愛徒
Guile 係其一,小左拳腳用招打立回
不過我覺得話唔定係好事,吸到新人入黎就係好
其實點set輕波昇做一粒制出 佢下下出中技一空就比人punish到傻
我用左陣又真係唔知得唔得,我見用牙龍佢一定係重波重昇
我想用返Yunsf4好鍾意用佢,因為用八極拳,唔知sf6會唔會加返佢,我又無留意個劇情
咁你要jamie設定上 佢好仰慕陰陽
依家用ryu多,我應該都會練Jamie或者Kimberly
因為今集係lgbt妥協下嘅產物
你睇鐵拳8都冇事
集集都有玩下 但唔勁
希望到時有人一齊練下
順便想問下 街機制碌棍係咪有得裝零件拆出黎
咁就方便擺好多 冇咁阻位
支桿有分體杆
三和出 可以買來換
如果要整好晒既唔平 1500以上
鐵拳d 女靚到想入坑
妮娜個我唔太like 希望出返婚紗 老母最好出返咁
打j多過打機
遊戲入面啲模又整得靚
鐵拳是但一個都6-7頁,真心太難入坑,sf波,升+拳腳已經起到步
Daigo 俾 momochi 完勝
呢到幾多人用hitbox?
有冇春麗用家? 但今集春麗個樣整到好似鬼佬眼中嘅中國人咁款, 即係劉玉玲個type. 希望有第二套衫個樣可以好睇啲

我唔知買唔買deluxe 版好, 我基本上淨係用春麗, 可能仲會玩下Ken 同軍佬, dlc 角色得豪鬼比較吸引, 另外嗰3個角色無咩興趣會用

btw, 我玩得好廢, sf4打得好啲, sf5打rank只係喺銅級到徘徊, 連銀都無升過
唔耐玩啦,pc mod玩盡哂啦
佢招超必,可以再接普通必殺,都似
而再加香港人我覺得比較難
因為Dan基本上必出
我平平地買左個老翻hitbox.
都Okay快上手, 不過響2P位出昇比較難, 無名指無力
如果玩PC版就唔驚啦, 乜mod都有.
見有mob將kimberly洗白金髮變到marie rose咁, 順眼晒
有無SF5長期玩家?
其實如果長玩夠唔夠IN GAME MONEY 去買齊佢D角色? 我SF5 玩下又唔玩咁
我, 但仲未係好熟, 幾個月前先轉
今集唔知可唔可以用佢d錢買角
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞