[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (1) Demo版本已經可以下載

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
撳下掣?
我平時按兩個拳
見你成日都唔後受身比我下下痴到埋身
以為呢集自動 以前打開拳皇 睇唔到咁細分別
呢d真係無得急
個個新入坑果時都係咁
有無人開房
又是ME 19:55分 springpocket 8888
一陣打台灣線上賽 亦都可以入黎問問題
https://www.youtube.com/live/m5AbNKBBK9o?feature=share
想問下CAMMY 打到人瞓低 之後用下重拳 我係咪得升,投技同擋可以做 其他都係食 另外想問CAMMY消耗FRAME用下輕腳空振再下重拳MEATY人係咪最好
Meaty拳既話只能檔/昇/超必
消frame呢d無乜研究 因為唔同位中個插腳好似唔同frame
體感壓最好
梅原 最初用hitbox既情況
https://youtu.be/_ZJHeOx0D0I

持之以恆
用zagnief 成日比人壓起身,順風時就可以秒人,但係一比人壓牆邊同埋起身就比人秒
大山婆唔係仲難打咩
點解上網睇周圍都話KEN係easy to play
D連技好難上手,尤其係波腳接6LK果野,個timing好難預
睇番個Frame好似係得兩frame可以成功接到
仲努力練緊
個gameplan easy
但combo就難到仆街
連daigo都成日drop combo
今日同返尋日識既朋友打 發現自己進步左好多
我新手成日比人屈牆角就冇好多血 好難走 有咩方法可以擋或易走D
檔完拉前 重拳重腳試下
原來佢個排位系統做得幾好
我初時以為打完頭十場之後
最多係俾你去到鐵或rookie

原來可以直上銀或金
我真係岩岩先知

即係頭10場打得好可以行少好多路
之前有玩過第四代一段時間主力練沙加
呢代冇沙加 最接近既角色係邊個?
屌你老母個下CA咁都唔中
成日排日本仔一唔夠打就走場
我就無加分,想問佢會唔會扣分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞