[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (1) Demo版本已經可以下載

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
番屋企試下, 今集春麗好似強化左, 有空中超必, 又有天昇腳對空, 可惜招ex直升機唔係好似之前咁原地轉, 感覺弱左, 唔知仲對唔對到空, 以前依招對空好好用。 空中重拳以前有兩hit, 依家出拳變左水平咁出, 唔係向下方出兩hit, 無咁實用
扣上面條bar, 扣哂好似會慢啲, 同易暈, 要搵番攻略, 我都唔係好熟。 今集重拳重腳同中拳中腳都有招, 一樣會扣上面條bar. 重拳重腳今集重點嚟, 防到對方兩hit, 再一嘢打飛人, 可以再駁招, 我仲係超新手
幾時出 Battle Royale 模式?
其實認真d睇,新角色根本係舊果色改版,Kimberly 係武神流 Guy, Lily 係T. Hawk
點解啲新女角要整到三尖八角咁, dlc 嗰個又係咁, 一啲都唔吸引
暫時個rank

今集想玩印度佬
見人玩都係係咁fire ball 跟住閃左閃右
好似好多人屌 cammy
有得屌我都想屌Cammy
屌到佢落唔到床
之後出番舊果套衫應該仲好屌
Jamie係A
睇落以為最屎
今晚返去買黎操
玩左幾舖marisa, 有霸體又有突進、防反、穿波,好好玩
蘇聯佬先勁,仲要走得幾快
現代模式,一鍵捉人痴撚線
今集啲動作真係癲撚咗咁仁
輸咗瞓喺地下任人魚肉咁樣、贏咗又要搵個屎忽對住個鏡頭、撳個立中腳都要搞到啲蘿友肉震下震下咁
仲要兩三個十字撻已經玩完,過強
Ryu有冇廢到?SF5只係識用佢一隻
但點解上面幅圖話佢tier C?
SF6勁到PK
唔算好pro,但除左Lily, Jamie同Honda, 唔覺得邊個特別廢
冇cammy的話根本就唔會買今集
春麗屎忽
咁蘇聯佬 推版 同 combo係差啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞