[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (1) Demo版本已經可以下載

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
開始喇

名: cmv0123
密碼: 8888
點解我唔見有?
點解你個台蒙過蒙古
達哥開台打緊街霸
屌,我又㩒錯掣
解左間房
rank開心d,大廳果到好多高手,第一日玩走左去試比人屠到傻
Thanks
想問13章 sirn 大樓 頂樓點上去?
搭𨋢只能上到7樓
由細到大冇玩過格鬥game
身邊亦都冇人玩
建唔建議我玩?
一到實戰就出唔到昇龍
今集有個可以砌人砌招, 喺個城市入面周圍跑有D似人中之龍既MODE
可以先玩嗰個試下, 熟習左之後可以搵CPU練對戰,
最後就放膽打RANK搵人對戰,
哩個時期新手多, 對手同樣係新手有機會贏下人
想問下我玩故事mode, d出招係經典模式要chok, 但啲普通拳腳係現代, 即係重拳同重腳都係同一個掣, 依個係我問題定係故事模式係咁
基本操作係經典就經典, 現代就現代
但升左級之後, 可以喺技能樹度增加必殺技空欄, 可以放更多招入去
現代模式最多都係得四個必殺技格用現代模式出絕招,
即係由上至下頭四格, 之後既空欄就算係用現代模式都冇得簡易出招
要用番經典出招方式先出到
𨋢旁邊落一層,左邊有路上去
今集有現代 Mode 新手應該都好易上手
modern control幫到你
設定 操作果度有得選擇 化身 同 個人角色 用現代/經典 佢分開set 的
請問打honda 人地係咁46p 頭槌要點打?
擋一下扣一格氣, 但又唔係咁好反應 下下都parry到。
原地跳打番佢 不過要有少少預判 好難見到佢撞先跳
parry已經係相對易 再準啲完比parry既話可以打一套大punish
無實測過-幾多
sf6暫時有無咩角色係可以拍到"談xxx"系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞