[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (1) Demo版本已經可以下載

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
如drive bar無哂
俾人用重拳+重腳打中版邊會暈
無得用中拳+中腳 parry同drive dash
無得用重拳+重腳反擊
無得出ex
無血時會被人chip死
記憶中只有這些
開台打 有咩問題可以入黎問
https://www.youtube.com/live/JENMJXi9rpU?feature=share
xbox x有冇大制推薦
會唔會整返個約戰大家交流下
mayflash2手 自改3和或清水
究竟係我手殘定點
我特殊技+必殺技cancel
招必殺技要㩒多兩下先comfirm到

有無人都係咁

普通fighting pad係咪得Hori揀
有無其他推介?
點揾cammy 想攞咗衫先練
成日都撞到啲打一兩場就走
呢隻唔好用
依隻madcatz 街霸4好用, 但街霸5出嗰隻垃圾嚟, 我中左伏, 以為新一代應該有改善, 點知仲差左, 個十字掣出招有問題。 後尾搵到hori嗰隻好用過佢, 但我隻hori壞左, 諗緊買唔買番隻新好。 有啲想試下hitbox, 但我唔知啱唔啱自己, 由細到大都唔識用joystick, 只識用gamepad
Ryu 改左冇得confirm 之後前前駁下重拳再後重拳?beta果時都得
Xbox版小心買大制
因為街霸bam左hit box
所有第三方有啲用唔到
買制都係買返有Xbox one or XSS XSX認證好
我自己用緊轉插係XSX玩唔到街霸demo先轉買ps5版
可惜現代模式太多局限 好多套路出唔到
唔係嘅真係幾好用
thank you ching
thanks ching
個單機mode點樣轉返經典mode?
定一定要用現代?
今集好玩d定係第5集?現代模式一鍵出招搞到好似唔係好技術向咁
https://www.price.com.hk/product.php?p=289080

呢隻用唔用到?之前買落
好似打完luke 教官就可以轉
要打幾耐world tour 先拎到經典衫, 係唔係要打爆先拎到
大約邊個位轉?
入門易左,但好快到瓶頸位
軍佬算最爽現代mode
請問上網同人玩可否用現代模式?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞