電腦椅有冇推介(16)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike

呢張係特別版,我睇過係馬拉做,佢冇lumber adjustment架,同埋你唔會配得返,各位如果要買既自己諗清楚
條友咁樣賺你1800
1200 咁平
試完ergohuman 同Irock t05 都係揀咗前者
好想買hm 但個價搞唔掂
https://atlasheadrest.com/collections/headrest-for-embody-chair
巴打係咪買呢個embody headrest? 係咪仲未出貨?
。。。。。。
其實都係要自己試
去Herman miller Steelcase之類個d專門店試下
因為個個人size或者自己鍾意都唔同
我唔想你俾完錢之後買到返黎又覺得唔好坐
Series 2個椅柄可以調節比較多
同埋兩張椅背好似唔同
香港hm保養食屎啦sell你嗰陣就話12年全包乜都保
早排張aeron網面甩線走去request佢先比我睇個warranty policy比我睇剩所謂全包只係得升降 前後傾 移動呢d mechanics嘅野
其他自然損耗想整全部要比錢 椅背甩線維修要2000+
跟住有同事扶手面想換要1000+
淘寶又係屎 香港代理又係屎 咁我寧願揀平d嗰度買
我接受到佢維修要parts 錢,但接受唔到要等咁耐。
你做代理提供保養服務,比唔到1換1 就起碼要keep 到足夠既零件啦.
你講嘅都係一個concern 作為官方代理冇儲備幫人做warranty都幾反智
仲有係佢賣貴咁多保養都係其中一個selling point
結果走去問淘寶零件個價格平過香港保養期內個價
人地椅背1200rmb pu扶手一對480rmb
香港保養價錢5-6折咁滯
巴打買左咩MODEL
有冇師兄坐緊T05
最近入手T05
坐咗一星期
張T05左右搖黎搖去好撚勁
好似平衡唔到咁
巴打們想請教下點解淘寶差唔多半價係咪淨係無保養?
自己經驗+睇埋隔離post
hm真係淘寶買算數
巴打 應該搜尋咩字眼?感謝
我直接search embody, 搵左間最人付款既
最人?

唔好意思都想搭單問埋 你揀直送定搵集運
最多人付款
我係搵集運
坐緊,好穩喎
最後個運費幾銀?
淘寶去集運倉好似幾十人仔就得.
集運隔日送上屋企 700HKD. 集運我只係求其搵, 可能有第二間會平啲
美國 Gaming Embody 做緊8折,
有無人試過係美國運返黎?
我買嗰間直接加200就轉到順豐寄到屋企
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞