電腦椅有冇推介(16)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
似係佢個個咩電子升降用??
我都仲係喺搵料階段,未喺香港試坐過新版。膠同金屬喺日常體驗有乜大分別我都唔清楚。連IFCO係咪香港代理都唔清楚
但係YouTube有啲片係無提到底座同手把電池,所以我都唔知係咪standard嘢,同埋佢哋到底有乜功能
巴打你買嗰個版本幾錢?有無電池?有無衣架同拉出嚟放腳嗰part?
我諗都係耐用性問題
新版我覺得個設計上係user friendly 過舊版 同埋多啲節數位
應該係咩都冇 我都想要個衣架
一個金屬一個膠

個膠底
驚菊花不保
咁真係唔知香港會唔會有我所謂嘅full option版

正常版貴在個底金屬
哦 台灣叫特仕版 香港呢個叫企業版
巴打咁講完 個底盤好似好似差好多喎
IFCO某舖解釋唔同版本嘅分別都解釋得唔清楚,有啲失望。即使引導佢講上一代唔同版本嘅分別都好似雙方溝通唔到咁。

明明YouTube嗰張2.0係luxury版,但都話暫時未有消息會出,等廠決定生產都可能要一年半載。我唔知佢係掌握資料唔充份,定係想我考慮買會返大貨嘅便宜版。

好似買車咁,有人願意買現貨車,但都有人寧願無優惠價等長啲時間為咗要full option車。
大陸賣緊
乞丐版至真
唔係被佢大到個優惠到期都應該會做多陣功課先
因為試過irock 同 有利行 得呢隻同有利行出個隻岩
但有利行啲野係大陸貨 唔敢試

不過依家呢隻 除左底盤 仲要冇衣架 同 坐墊唔夠挺
我尋日都問有冇其他版本
我都係IFCO睇緊ERGOHUMAN 系列,
想問下巴打普通ENJOY版 同 企業版主要分別係邊
買完張series2, 油壓柱果到會搖搖地,姐係好似有空隙咁,大家係咪咁?

點搖法
我果張冇事
係咪冇插實

個人向左/右挨,會feel到條柱跟住郁
如果T07 plus 覺得最低高度都太高,係未要簡第2個牌子?
自己用緊呢個型號,高度就岩岩好,但對於屋企人太大張,咁岩佢又想換
其實冇分別

利申:用別緊金屬底已4年
得一個款,邊有分
call 保用la
冇理由咁樣
巴打好冇說服力
真呀 仲要衣架都冇
上個禮拜終於的起心肝 book 時間上 steelcase 試下 series 2,當時我試咗 series 2、1、Leap 呢 3 張。Leap 真心好坐,但係真係太貴,唔捨得買。而家諗住買 Series 2,但係我啱啱爬完文發現原來今個月頭啱啱完咗 8 折 promotion,而家得 85 折。

請問每年係咪 Black Friday 減得最勁,會多過 8 折?
衣架可以單獨買,$250
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞