電腦椅有冇推介(16)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
冇人講但有兩個負皮,今日去左試坐
一坐落去感覺係舒服既,但椅背除左頭枕有得較角度、高低外就全部都冇得較,我就最鐘意係佢個坐墊位夠闊夠深
同場試埋T07,感覺完全唔一樣,我覺得好硬同個坐墊位唔夠深
想請問如果想要個坐墊長D闊D有冇其他選擇?
科學園?🤣
我唔知佢邊度
有冇embody
試左Aerob同embody
感覺embody坐墊會好坐啲
但Aeron腰既support好啲
近期邊度買embody抵?
岩岩上左2000fun 試坐T07 同 X3 XTC
我唔清楚兩張分別去到邊
同埋現場有冷氣 可能會影響 所以X3 果張有少少皮 會舒服d
T07 坐落硬少少 X3會軟番少少
硬件上就要求各位大佬賜教
我早兩日再試多次,發覺係XTC坐落係真係比較舒服,T07就真係硬D,但試T07 neo 由於佢係泡棉坐墊,個感覺又唔同哂,聽日如果冇落雨既我就去扑鎚,邊張就未定
但泡棉坐墊 會唔會好熱 當然長開冷氣用我覺得無問題
但有時唔係夏天 打機 開風扇 都會出汗 怕有汗印係張墊 暫時我都考慮緊呢一點 所以最後都係T07 或者XTC 簡
我長開冷氣所以泡棉坐墊唔算大問題,反而擔心呢D面料容易污糟,不過真係好坐過網面
我而家都係比較偏向買XTC,聽日試清楚就落決定
等你消息 我都跟買
呢D野唔好盲目咁跟呀,最緊要試清楚係o岩先好買
我就係試左呢兩隻 心大心細緊
有冇人睇中steelcase karman
鍾意佢個mesh material但少貴
終於揀左XTC,返到黎砌好真正坐左幾粒鐘,基本上都算好坐,唯一個頭枕得2D我覺得唔太夠,如果你只係T07同XTC兩張二選一既,我建議你再試清楚,要試就試T07 Plus,因為佢頭枕有3D調較應該會好D,另外T07個網坐如果太硬,係可以加299買個泡棉坐墊,咁個感覺就應該完全唔同哂,但如果覺得XTC感覺好D,XTC都買得過既
其實我算小肥 我就打機唔會開冷氣既人(開風扇
所以就算加299 泡墊 我驚大腿都出汗
其實我係第一次買電腦椅 因為搬左屋
見呢度好多人堆 T07 但坐落太硬 但係2000fun
又咁岩見倒XTC 坐落比T07 舒服 但又唔知咩椅黎
諗住上黎問 已經咁岩見你問緊 睇黎可以買XTC
邊度有現貨? 訂要7-14 日
要買T07既話都要揀T07 Plus,現貨就唔知重有冇,都係果幾間啦你打去問左先
見到開心版aeron仲平過cosm 但係兩張坐過哂又真係覺得cosm (adjustable armrest) 舒服啲

大陸oem?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞