電腦椅有冇推介(16)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
想問下有無巴打坐緊Sidiz T50 Air
YouTube 睇到啲介紹片好似唔錯 但係上網好多地方都sold out
上showroom 咪有
我睇官網寫要約 以為好隆重

我用緊,其實都係大陸造,後傾果陣托住條頸係舒服好多
講漏,我係買 Aeron 版
我坐左 Ergohuman 七年,其實真係唔好咁好用:
早兩三年 Matrex 網開始感覺鬆鬆地同開始變黃(張凳係灰白,網面係灰線加白線,係 d 白線變色);挨後嘅話個腰托嘅承托力唔足夠,坐直會好 d,兩三粒鐘都無野,再坐得耐就感覺腰位唔舒服;綱面近大髀位嘅海棉墊唔太舒服(網面同個墊嘅交界位個人覺得好唔協調,好似有小小野頂住咁);個腳托感覺唔太夠力,好似好易會斷咁。
利申:身高 175,85kg,上個月換左 Aeron 加頭枕,完全滿意。
買左4年,仲係ok舒服
可能我加坐墊坐
保友辦公唔係ergohuman旗下咩
巴打係咪好早訂 我仲未有聲氣
上網打Ergohuman 2.0 得幾間有
可以試下打去問有無多D款 我見台灣有好多新款
我問過D Sales 佢聲稱 係香港代理 不過最齊款 都係得IFCO
我買佢地第一代張Elite 都係因為個底盤炸 真心正好多
好似有得後加 你問下佢地囉
台灣網 Enjoy 都有分 都係底盤分別架姐 黎黎去去都係咁 黑衣版= 膠底
我同事都用左5年幾, 好似係Luxury版, 基本上都用的好好, 不過就係話啲輪幾年後會爛, 要成套5個換。 我都考慮緊換唔換張Ergohuman 2.0 , 條片講到好似幾吸引, 穩日去試下先, 想一次過試埋新舊同唔同版本, 邊度比較多選擇呢?
我意思係同京東一樣
btw officelink有Gen2實物圖
睇完冇衣架即係同金豪E2唔一樣,雖然其他方面好似
唔計順豐直運嘅話價錢就相約

淘嘅話怕唔怕掉爛張櫈
收過唔少淘寶貨次次啲包裝都爛爛地
竟然係咁
佢唔係用美國網布咩?
我仲唸住買Ergohuman

可能依家要考慮iRocks / steelcase series 1
有冇裝完上櫈個樣
有冇人幫襯過ekobor?
二千蚊budget想要張網電腦凳(可以挨得比較後,有腰support同頭枕)諗緊佢果度買定實惠
Matrex咪美國
試下咪知,冇人擔保到
想問吓咁多位巴打知唔知飛馬有冇得試哂I-rocks嘅T03同T07?
唔係喎 我見好似係小左 衣架 但其實可以另外買

我故係呢批貨佢無訂到連衣架
2,0冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞