電腦椅有冇推介(16)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
完全用唔到個code....註冊埋都用唔到,有冇巴打知點解?
我都係用唔到個code, 之前註冊左都唔得
等佢地朝早開工更新網頁。
應該唔係件件product 都用都掛
想問下steelcase 邊度有得試坐?
你一味話錯
又唔講錯邊度
我問人拎埋圖
人地都係send上面果幾張圖黎
咁你咪買囉,唔好問
Gesture with headrest

MAYMADNESS 用到 ;
MAYMADNESSVIP 用唔到。

之前都等緊 Gesture,不過已經買左 Gaming Embody 。
巴打低咪兩張都坐過?邊張好D?
見特價忍唔住屌左張leap
黑色缺貨到咁,但點解張深灰色會貴幾舊?皮面其實係咪正好多?
btw無試坐過就直接買左,leap應該最穩陣唔會唔舒服?
我都用緊Gaming Embody,不過後來試坐Leap覺得舒服d
同感,真係個個人唔同,embody 捱後冇咁舒服
Leap, Gesture, Gaming Embody 三張無 headrest 嘅情況下, 我都同意 Leap 坐得舒服。
不過Gaming Embody Cyan 色都幾靚, 所以買左都滿意。
淨係計坐的話, 我覺得 Leap 好d。
Gesture 無問題嘅, 但無驚喜嘅感覺。
Gaming Embody 我覺得都ok,
但相對性價比唔高。
embody有冇人幫手響後面幫你tune先
有冇tune可以差好遠

利申: 之前去過門市, 試坐embody個staff主動去tune
tune完感覺係偏硬,有股支撐住你既感覺
Officelink真係掂
今日比錢今日送 仲要平ifco 一大截
上得黎就係討論架啦
唔好問咁上黎做乜鳩

睇下有無人買過,你講到你好似識咁 但又解釋唔到
講野無point 好難溝通
講極唔明,你信sales咪問番sales
你當呢到cs?
有圖有真相啦
錯圖
已封鎖會員 - 真係無記性
己證實係
張椅個名係 ergohuman elite 2
其實 AERON 有無假嘢 ,最新有間賣緊大概6折
稱係水貨

我都 15/16緊 出唔出手好
玻璃纖維網布好難仿
睇中Ergohuman,但我睇嗰款係S版
見之前又有人講2.0特仕版
想問有冇邊隻版本先好買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞