電腦椅有冇推介(16)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
咁好似都唔差
加拿大herman miller 又準備加價
疫情個時已經加左次
啲鬼老疫情前買1100加紙左右
依家都要1485
遲下加到1600…
Officelink

Officelink

Officelink叫gen2
唔係膠腳 但用3.0布

T07 plus邊度賣$2999?

試左ergohuman 2.0 精英版 同 T07 plus, T07 plus 個前傾+個頭枕可以向前伸出黎好似啱位啲
有輕微椎間盤突出
想請問下Sayl對腰部既承托夠唔夠
睇個樣係幾靚仔,但睇落支撐好似唔係好夠
定最少上aeron先好
係屋企我諗都每日坐5個鐘到
來自亞太10個地區的挑戰賽聯賽冠軍隊伍,即將為VCT太平洋聯賽出戰席位展開激烈角逐。職業選手們將在比賽中使用Steelcase Gesture電競椅,為他們提供最佳舒適度和支持。我們特別推出獨家8折優惠,讓您以最優惠的價格購買Gesture和Migration SE Pro桌子,帶領您進入最舒適的電競世界。

使用優惠碼"ASCENSION20"即享8折優惠.

優惠期至 9/7
posh embody 一兩年前疫情最貴果陣係賣緊幾多錢, 有冇CHING記得?
落門店坐耐D試下最實際
我本身坐AERON REMASTER兩年,上個月轉左EMBODY GAMING,好滿意。

AERON REMASTERED 個支撑主要係腰位,上背只有RECLINE得比較後時先有SUPPORT。坐得耐我覺得條腰受晒力,上背又會有啲攰。

EMBODY個支撐就主要係上中背,腰位其實只會輕輕掂到個SUPPORT。由於個背脊大部分位置都SUPPORT住,可以分散受力。
想問haworth 邊度有一手或者有得試

清風今日去咗睇冇曬
灣仔有showroom office,好似要book
第二代用3.0布同用第一代有咩分別
坐過差過一代 ,當時4.0 未有貨 最後買左其他
幾時買 我3月訂 7 月到
5月
正路係買第2代4.0布
買第2代用2手科技有d怪
除左貪平堰人清倉底
Officelink叫gen2
唔係膠腳 但用3.0布

第二代用3.0布同用第一代有咩分別
坐過差過一代 ,當時4.0 未有貨 最後買左其他
正路係買第2代4.0布
買第2代用2手科技有d怪
除左貪平幫人清倉底
值得的慢慢等
好完美既感覺
embody?諗緊買唔買
same
抵玩 一坐上去有好舒服既感覺
個軟cushion 十分好
好難坐,垃圾嚟,坐完個背脊有印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞