電腦椅有冇推介(16)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
各位巴打...有冇細d電競椅推薦
間房冇位擺唔落大ge電競椅
想請問下Zexon嘅Shiho Office Chair得唔得?
我見同i-rocks t07差唔多,同坐落舒服過t07
但唔知結構上得唔得,驚坐耐咗都係唔掂
如果唔係就買翻7plus
比我就揀番T07 Plus 台灣網布
T07就太淋我覺得
應該話Shiho Office Chair同T07plus 比較
我試坐都覺得07好淋
試Shiho Office Chair坐落舒服過t07 plus
但啫係唔知Shiho Office Chair網布咩料?
想問下如果想係officelink 買Ergohuman 係要打俾佢地?
FB PM好似冇反應咁
想問下I rocks t05 plus 同Ergohuman2.0elite
大家會簡邊張?
無知一問

好似完全唔見大家講 Secretlab
見張TITAN EVO好多CS GO PRO選手用

其實好唔好坐
定純廣告 垃圾野黎?
打電話去問會快啲有人覆
fb message你直接留電話會whatsapp搵你
想問吓長期坐成日係咪最好買返高靠背嘅椅好啲? 搵到一張試坐過啱啱好包哂成個人嘅低靠背 , 挨後都舒服但唔知坐得耐上半身會唔會好攰
張野感覺好似淘寶貨砌出來

未坐過唔知
巴打 唔好見女就衝 理性消費
掂唔掂 佢地叫我唔好衝
西昊 C300 有冇人用緊
睇樣好似唔差
直送香港,但9月頭Send Email黎話
而加先做緊5月15號前嘅訂單
而加落單可能要過年
7月落左單睇怕都要12月先有
有少少心郁買張
有冇人推電蛇 長時冷氣房,見網紋質地唔值幾千蚊,買皮好似抵d
有foot rest,對wfh黎講可以偷時間訓覺係幾爽既,但問題係ks應該跟鬼佬size,同埋櫈既野無得試坐+無得refund真係收得皮
我果陣想買上佢官網勁麻煩,
唔知點解幾張卡都過唔到數
都係算9數

買左Herman
我岩岩都睇到⋯⋯

之前是但買左張corsair 唔舒服 而家想買過張
https://youtu.be/Emdx3UUMXFM?si=2Isekyc0KwTY1uh-

2分鐘開始睇,有介紹張椅
同埋有4個地方可以試實物

我都有D心動想買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞