電腦椅有冇推介(16)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
我唔係職員 😂 椅係有 有無特價真係唔知
見二手Embody都要成8000幾
如果一手9000左右真係狗衝
我6月頭先落 仆街咪要聖誕先收貨
其實好似都係MADE IN CHINA
見officelink張enjoy 2.0幾抵
但係ifco無呢款得舊enjoy
唔知邊度有得試
係未即係IFCO ERGOHUMAN 2.0 (企業版) 人體工學椅 呢個版本?
YES
原本諗住上精英版不過好耐先有貨
同埋覺得底盤唔用鋁合金都冇咩所謂就入手咗呢張
你果時買左幾錢?
精英版同佢比 唔知值唔值貴成千
我5月尾買上個禮拜送到
原價$28xx,我要多個腳踏額外比多$300,總共$31xx
我睇前幾頁有師兄上officelink買精英版好似3千5多啲就買到
2800咁抵
依家特價都要3099
貴成300
實惠有張2099 幾舒服

又估唔到,腰托唔係硬頂個隻

想問下有無大佬知呢張係咩牌子 係凳度搵唔到 但又幾好坐
前幾年係清風街執左張steelcase leap v1.
坐左幾年之後個油壓壞壞地,一坐落去就會去到最低
有冇巴打知道邊到個可以整番個油壓?
係唔係都係得原廠先做?
早一兩個星期落過灣仔posh睇 普通版 唔係蘿豬既確實有八折 但依家完左未就唔知了
ergohuman 2.0賣$2998
T07-plus賣$2999

大家會點揀?
想問下COFO chair同Ergohuman係咪同一間貼牌
D櫈幾乎一樣樣
係youtube搵ergohuman 2.0 2023版果時見到勁多日文片吹奏COFO
問吓清風老闆整唔整?
想問下 Rioli-GJ 同 Rioli-M 有咩分別?
係實惠坐過Rioli-M都覺得OK
見IFCO做緊Rioli-GJ 特價 有D心動
睇左好耐d椅
有冇巴打推介 只要求闊55-60cm
後背可固定唔會埃後
大概1000蚊
邊度有2998 2.0
係咪2023版
2.0 特仕版?
想問下清風啲steelcase 可以用到幾耐,見好多話用幾年就收皮咁
氣壓就收左皮 但仲可以坐
巴打買咗幾耐到?
6850買左張aeron
steelcase leap v1 應該近3年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞