電腦椅有冇推介(16)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
其他網有,自己搵
想問下,$2000內實惠,ikea有無好o既選擇?
即係點呀
佢依家做緊個個優惠 係金屬底盤?
如果二千蚊鬆啲有咩櫈係有head rest 同leg rest
可以成個人攤平嚟瞓?

上網睇完都唔知點揀
買咗ERGOHUMAN PLUS是否不智
第一代?啱啱買?
有無試過第二代係咪真係明顯舒服啲?如果無明顯分別,就唔好太介懷。
個人坐就唔太覺分別 多嘅功能都好零碎
D轆香港買一套成三四百。上淘寶幾十搞掂

我張deluxe 用成四五年。個網冇事
有試過,腰同手嗰度可以較,係舒服少少
試過無數張幾千蚊人體工學椅

發覺最舒服竟然係淘寶淘返嚟嘅雙背牛肺椅雙背椅真係好舒服好舒服 以後非雙背既我都唔會坐
【淘宝】https://m.tb.cn/h.Uw5lLOd?tk=4cULdM9h19p CZ0001 「高级创意电脑椅人体工程学护脊椎老板椅简约护腰双背椅网布办公椅」

有興趣可以睇睇
試埋過萬先
過萬嘅點舒服都買唔落手

雙背椅嗰種你點郁都貼住托住你背部既感覺好正 我覺得雙背先應該係電腦椅標準

不過我淘寶嗰間運落嚟都要200蚊人仔運費
IKEA 果D好唔好用?
坐得耐會腰酸痛

明明一開始試咗好多隻
覺得呢款最舒服,最Support 條腰
坐1-2個鐘開始嚟料,要郁下
2.0貴版有memory seat功能,唔知香港會唔會返貨?
上一代有無出過呢個function?喺香港好似無見過。

用埋Red card 4%
$11,512 入手
想問下呢張係咪完全唔抵買?

差4千蚊
去門市坐下比較下
優惠去到19號
得返聽日
諗緊買唔買埋atlas嗰個headrest 張椅我都落咗訂
始終嗰Headrest 連運費都2000HKD 左右
買埋感覺上無咗特價嘅感覺
而依要享受11.5k 買到Embody 嘅感覺先
無Headrest問題不大,一樣咁舒服
對我嚟講唔係必須品,只係錦上添花
再觀察下評價先(btw特價應該會入手)
坐緊ergohuman plus 五六年 打算換ergohuman 2.0

坐左咁多年 真係可以坐到訓著 有無同好
你估淘寶搵唔搵到平呢?
依家買要等幾耐先有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞