電腦椅有冇推介(16)

1001 回覆
7 Like 12 Dislike
今日去ifco試左 ERGOHUMAN 2.0 係好坐 成個人好似唔使用力咁 但佢話2999己經做完

有無差唔多款既 價錢2xxx
目前加埋坐過2張
2張都係 皮&海綿底
平時坐開果個位會凹鳩左入去

下一張想試網底
想問會唔會更易有上面既問題發生
計埋都差唔多12000
Gaming 版本宜家都係做12000
好心動
不過唔知同正常版有咩分別
碎線即係有人坐過?
我都研究緊 網上片大多都話好坐d 個墊厚d

上面有巴打話中環有試坐 我未有時間去
買完先嚟特價,買貴咗好多
救命 門口唔夠位比embody入 係咪要拆左張凳先得
8折好吸引
Gaming版Embody有無伏
拆左對門佢
淘寶都係剩保mechanics嘅parts 但d網面扶手面要換就平好多
Ergohuman 2.0佢得最basic版,我等佢有高階版先再考慮。
無 用左4個月
我覺得買2手抵啲
高階又再貴 我而家問佢呢隻初階都要4999

所以我諗緊 t07 plus
之前攪優優惠賣$2999,原價好似都唔係標$4999。
$4999真係唔吸引
我本身諗住2999買 點知去到佢話無哂貨 新一批要4999 所以我都唔諗了
無記錯之前標原價係$3999,再返貨加25%有啲過高。
加上我問過佢哋嘢,俾我感覺product knowledge唔掂,高階版又唔想賣咁,而家對IFCO印象唔係幾好。
ikea?
4999我秒轉Irock t 07 plus 感覺差不多 都舒服 仲可以加錢加個套上去既墊 btw 鴻昌個女sale 幾好客

不過我而家諗緊有養貓 驚唔驚佢會整爛d網
呢張凳直接自己喺大陸買落黎
鋁合金腳連埋運費都係二千頭港紙
等埋佢地果d咩618雙11仲要再平d
得罪講句 喺香港買真係交智商稅
張 Gaming Embody 用左兩日都好滿意,
係唔知點解扶手側邊有兩劃,
究竟係出廠工藝問題定我唔知幾時撞花左。

好似話行貨用紫外燈照剩係會照到3條粗嘅主線
淘寶另一間舖有教人點照
應該係行版得3條線係用嗰款紫外線照到嘅線織黎織
但呢d淘寶貨其他位都用左呢d特殊線織?
我諗應該冇咩影響 似係d廠用黎分辨交比herman miller嘅貨同自己拎黎賣嘅貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞