終於追完Game of Thrones 搞到個人好頹

592 回覆
615 Like 15 Dislike
最撚搞笑係推跛細佬做king
Jon Snow唔屌龍母反而係殺佢
條龍燒城燒撚左兩集都仲係燒緊平民區
第8季剩係睇meme都仲精彩過啲濕鳩劇情
Fringe 算唔算, 爛爛地起碼埋到尾
S5有Battle of Bastards喎 都仲未開始爛住 S6開始就爛啦
岩岩開始勁有心思
每季去到第九集劇情大爆發 估唔到發生d咩
如果跟流出版拍就好睇好強
係,有要求既都應該s6覺得爛,唔係等到s8
睇呢套劇主要睇扑野

佢鐵證Jaime Lannister弒君技能點滿
推龍母車
佢通過左試練 成為無面人
然後話要做Arya 復仇
體驗過愛 復仇完 都係離開哂家人
真係睇你點推斷 最合理就係扮演完個角色
我覺得反而係佢呢條線最完整 又有聯想 其他兄弟姊妹都係on99結尾
係 但結局唔係咁。。
同埋時不時有妓女show對波出黎
睇到red wedding 最好
反高潮
Hero好型
大交細交無所謂 但係都要合理呀
放架投石車係城牆外想點
仲未計其他野
反而想知大家覺得上年個前傳S1如何?有冇game of thrones頭幾季水準?
利申睇咗三集,不過女主角同龍母差太遠所以冇睇落去
波還好啦
最正嗰幕一定要多謝Reek仔
最後仲好似有個2打6食到Arya 話唔想係世界滅亡都仲係處女
就算預左
都冇預佢哋咁樣比人陰
咁大個家族一下散哂
唔好抱有期望去睇可能會好啲
比人笑啲戰術錯晒,史詩頭老襯底

正常遠攻左先到近戰,屌你推左啲騎兵出去先投石

Arya唔講啦

Jamie同女騎士好地地fd底咪算,食左又搵cersi

Brad明明唔想做又講到plan好晒自己做 啲memes一開始笑 王座有樓梯,brad上唔到,條龍燒左之後上到

Hold the door之後再冇驚訝神級既感嘆
邊一幕
Heroes開頭好好睇,後期我只係記得煩膠cheerleader不停loop個劇情
第一季好憎Jamie 之後慢慢開始勁迷呢個角色 點知去到第8季最後
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞