終於追完Game of Thrones 搞到個人好頹

592 回覆
615 Like 15 Dislike
本身睇個劇情都應該係Cersei 執雞 佢唔出兵其實就知北方會打到重傷
佢做埋王就順理成章
但佢拖到最後先殺親
仲去做和尚
真心但呢個演員真係做得好好
你作呢個劇情都幾好
係,睇嗰陣都係咁諗
同埋如果GRRM作一定玩反高潮
打贏Night King 比Cersei 執雞最合理
一樣喎當年我睇完S7係沒睇S8直頭 後來睇返啲人講嘅結局都好彩自己沒睇
呢度真係嬲到仆街
成隊white walker 長老級後面都跳到埋去
屌你老母
我都可以理解係劇情又再反轉 可能某個人係Cersei既棋 打到完就殺左某幾個重要人物 總之劇情可以估唔到但係要合理
真心好shock
一路睇一路諗緊Robb一定走到
最後
啲狼仔都死埋
睇完最尾嗰兩季要食返啲護眼素
唔係隻眼會盲
嗰下咁突然死先經典喎
S6前集集追更新
S7聽到個個都話爛尾 垃圾結局
擺幾年到依家都未睇哂
直至反cup Ramsey Bolton都係神劇,之後變咗垃圾
打唔贏white walker
white walker殺咗Dany同Jon
世界畀white walker統治
結局係點都唔係佢爛既重點,係個過程求其

流出版個設定我齋睇字都覺得好睇同make sense

係,我慶幸我當年見S2唔對路果斷斬䌫
我個陣睇到都係
建議樓主睇埋Netflix套The Last Kingdom
冇科幻元素 base on 歷史 又係好好睇
聽日會出埋電影版結局
其實我都有諗過結局打kings landing時係冇龍嘅情況下決戰
點知唔係 仲用1隻龍就收能哂人皮
但euron之前就molala輕取到一隻
咁姐係流出嗰到冇一樣係實現到
一路屌一路講you know nothing jon snow
之前係話流出版流出左所以要大改,有冇人証實係咪真
有連登個陣都起碼拍到S6啦啦喎
又話咩night king 好勁抽
人地攞把刀插一下就搞掂
Arya先慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞