買電視機 / 換電視機 集中討論區 (141)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
都係主要怕HP BAR, SP BAR, 地圖仔, 速度錶
A3000冇SUB, 又冇向上喇叭
咁好似換埋佢好啲
前排係av生命買左c2 10980-1300 送多個lg sn4

本身無sound bar又用得著
Sony KD-43X80K 邊間買會平
price 唔係仲平咩?
其實係
所以要格下價先
仲平過水貨呢 ...
睇到我一舊舊 追po

做到幾時
好似真無好抵
咁樣10送1法
4月27至5月1
只限樂富
每買1000減100

如果你想現在即刻hold機
就比現價3成訂
等到活動期間找7成尾數,果7成就可按每千減百

夠唔夠清楚?
43bu8500光度 對比度 panel 贏43x80k
43 q60b光度 對比度贏43x85k
但罪大都貴過三星,只係罪大係有Google 系統

spec差過人,究竟罪大點解敢賣貴過三星
我見到都唔想覆,其實追post追唔到直接問我哋都會答

本身答問題又唔係有錢收又唔係有義務
X80K有廣色域,Bu8500冇

X85K有120hz Panel同HDMI 2.1,Q60B冇
我已經係新post copy左上去
亮度係x80k贏wo
對比度一個va一個ips都冇得比
x85k 對手係q70b,基本上打和,q60b邊到追得上
仲有睇下Samsung 優良保養服務就知點解sony收咁貴
一分錢一分貨咁la
142 post有巴打問樂富有冇上限
座枱式之後裝SOUNDBAR 係咪會遮住呢? YES
最後屋企都係要55X85K

Anyway幫襯咗你推介之一嘅AV Outlet,有街舖方便(之前幫襯黃金入面Compumark),星期三收貨星期四Sony嚟裝
恭喜巴打,都有升級
BTW check番,舊機買咗7xxx,畫質都已經符合要求,而家新機唔洗6k但係完勝,屋企人覺得抵,追求CP值基因太強
因為現在4月中買差不多最平
師兄有冇計過最後埋單幾錢送咗咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞