買電視機 / 換電視機 集中討論區 (141)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
無咁早,預7-8月,間屋仲裝修緊,但怕佢轉款到時難搵,見好似qn85b av 生活已無乜貨。但其實諗深層覺得套soundbar 可以遲d 買
巴打入手時間非常好
SAMSUNG今日都出左EMAIL, 5月初預售新款
SWITCH, NOW, XSX
而家要插埋soundbar
好彩無PS5
多謝step d info, 廢事再預得再炆,一陣周圍無貨,仲要樂富個商場優惠食唔到仲衰。係soundbar 都真係可以再遲小小先入既
YAS 207有個HDMI IN, 你可以駁其他裝置去SOUNDBAR再出比TV
咁就冇浪費HDMI PORT, 不過SOUNDBAR PASSTHROUGH唔到4K120, PS5果D都係直駁C2
NOW或者SWITCH可以駁去SOUNDBAR HDMI IN再出比C2
係WOR
當後備用都好
謝step巴
好,等我試下
SOUNDBAR HDMI OUT (ARC) 駁去C2
SWITCH or NOW 駁去 SOUNDBAR HDMI IN
SOUNDBAR HDMI OUT (ARC) 駁去C2 HDMI 2 (eARC/ARC)
SWITCH or NOW 駁去 SOUNDBAR HDMI IN
對,太遲買會斷貨
switch 或者now插soundbar passthrough la
搞掂左
唔該哂大家
you are welcome
部a95k 聽日送貨,今晚拆咗部LG 落嚟

個原裝架會否跟舊機回收一齊走?
我都驚
不過a95k真係仲係貴過上期, 睇下21號轉D咩, 應該唔會咁快冇貨掛
oh 剛發現拆唔到個架落嚟
Hello 師兄 想問下Q930 B 同G2 會唔會有呢啲優惠 定Samsung 先有卷
q930b 唔知。g2 55", 好似係14000 (一千蚊卷+廢既soundbar 可退錢變400), 敢搏下就捱到27/4-1/5 先去樂富果間買,十送一,再平d
咁g2 都係avoutlet贏暫時 好似11630 咋
多謝你既報價 祝平安
你唔係已經提早落單照有十送一咩?

q930b 依家賣5780,唔知樂富會唔會再減
十送一無上限?
我呢家既影音list:
G2 55, Sony 43X80K, Q930b
咁有埋十送一就好抵Q930b
十送一無上限咪輸死樂富
計過條數薄利多銷到就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞