5000-10000mAh輕便尿袋求推介

1001 回覆
61 Like 36 Dislike
thxthx.
因為我個10w舊尿袋, 叉完都仲有3x%電
見而家呢個得20%, 所以想知有冇問題. 唔該晒

日本donki 賣貴d
好多貨
跟返上面位師兄所講,同埋我自己用iPhone ,如果真係0 到100,20%差唔多,S22U本身自己都5000電 你可以留意埋個叉電速度,應該快過你之前嗰個尿袋好多
ios 15就核
Smartcoby 算重身
上次去donki 都見到勁多 香港買真係180蚊就買到
日本本地計bic camera/yodobashi都平過佢
即係叉越快,尿袋容量會相對少左?
Yes
我當初買30w 其中一個原因 係 可以叉埋我部iPad (間中)
10000mAh 用21700 , 仲有顯示, <190g 呢個重量差唔多
太貴
想買 Pro cable 果隻
知唔知香港邊到有
未進口應該
係快好多
我之前個尿袋虧既 顯示叉2個幾鐘先叉完
而家1個鐘左右就叉滿
不過如果充得快, 轉換率低. 咁我寧願揀慢小小可以充多啲, 應該揀20W左右就夠
個嚿尿袋, 一路叉一路用, 電量都係會下跌, 跌得冇咁快咁解
其實佢唔夠扁, 所以感覺上墜手啲
會唔會係奄割版?
要輕又要有顯示咪Promini 10NR 163g, 仲輕過smartcoby 20g
出到22.5w都唔係差smartcoby 30w好多
兩隻我都有, 真心覺得10NR好用d
不過要追日本牌子就無得講
我就係呢2隻,最後買咗smartcoby
如果重新揀,我會揀10NR

尤其係我買咗黑色smartcoby
我有少少潔癖,痴塵痴到唔係好想掂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞