5000-10000mAh輕便尿袋求推介

1001 回覆
61 Like 36 Dislike
原來係咁,謝謝
Lm
momax衰咩?
momax 依家同大陸牌子無分別咁濟, 借住香港品牌4個字成日係度吹
quality 又差, 死port, 斷腳
幾時出
verbatim 呢?好似好多巴打都屌
垃圾anker唔夠一年,即刻入左隻紫米
垃圾anker唔夠一年壞左,即刻入左隻紫米
勁撚貴喎見佢地fb 話10000mah會賣4百
巴打邊到見到?我睇佢facebook post都只係話出超薄版既6000mah
佢6000mah個po下面d留言
買大陸野好過香港

利申:中過伏
無話大陸野一定唔好
但係賣成日打住香港品牌,但係可能連大陸QC都不如,係香港賣得貴過人,保養又差過人
咁消費香港呢個名,又要搵香港客笨
買咗樓主推介嗰個smartcoby pro發覺叉叉下會冇啦啦停咗快㕚,個綠色icon會冇咗。想問下係唔係正常?一開頭明明都用到快叉但後尾熄咗快㕚但又正常叉到電,用緊原裝線條線係正常用到
樓主講過快差到80%就慢差
佢個快叉功能 只會係你部電話 低過80%電既時候開著,80%打後變返正常充電 當然,呢個情況係講緊iPhone,如果你係其他Android手機,我就唔知道佢嗰個電量會去到幾時熄
小米 不多說
正確
唔該樓主同埋上面嗰位巴打

第一日開始用覺得個尿袋好似用電用得好快,iphone 14 pro叉1%個尿袋就冇1%,係唔係正常?
verbatim 點睇?
正常 ,佢得 10000mAh , 扣埋轉化,尿袋自己嘅電,一對一好正常 大約叉到 接近兩次
第一次買尿袋唔識嘢,唔該晒樓主細細個出街用真係好方便
唔好咁講唔好咁講,我都係開post問人,我都係受惠嘅一個,好嘢大家share
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞