5000-10000mAh輕便尿袋求推介

1001 回覆
61 Like 36 Dislike
牛魔王點睇?
夠啦,買呢款都係貪佢夠輕夠薄
通常都係用一日,一舊夠晒
same
CIO Smartcoby Pro
想問樓主,usb-A嗰邊叉唔到電(幾條線都唔得),得usb-c叉到係咪正常?用緊iphone x
你好,師兄,唔正常,睇嚟可能你USB A嗰邊壞咗你買咗幾耐,去返嗰間舖頭換過隻
買咗幾個鍾,返咗去換,真係壞咗,黑仔
好彩有得換 希望你用得開心
想問樓主,如果用Smartcoby 30w將iPhone 由20%差到100%要幾耐?
我印象中好似係 一個鐘多D,我冇刻意去計,不過個速度一定係滿意嘅,我係用舊款 iPhone 11 Pro ,因為呢,當你冇電嘅時候,佢會開快充功能,只要你條線支援,但係iPhone去到80%之後,佢個快充會熄,變咗普通充電,可能係因為想保護電池,同埋你都知啦, iPhone 99到100要充一陣
用返iPhone 原裝叉電線有冇快充?
Type c to lightning 一定有 USB A 唔清楚
收到, thanks
呢D尿袋output到幾多mah?
我依家個件10000mah叉部電話除返個%, 實際output到6400左右
內置線既有無推介
如果要轉換率高 唯有唔用快叉
https://www.zeczec.com/projects/SMARTCOBYPRO-35W
都係CIO 都係10000mah 內置線 日本好似有賣緊 有朋友去開日本可以搵人帶翻黎
睇落幾正
可以用返內置線叉自己
條內置線拆得嘅又幾好
邊度有得賣?
喺香港有賣緊樓主果款(30W)嘅網睇過都唔見有內置線呢款
至於日本就見Bic Camera有賣
嘖嘖呢個網就係台灣版Kickstarter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞