5000-10000mAh輕便尿袋求推介

1001 回覆
61 Like 36 Dislike
唔好客氣,唔好客氣,照計應該唔會喎,如果你用C頭去充,師兄,你睇吓會唔會有另一條 C To L 充電線,再試試,大約插咗入去10秒鬆啲,應該都會有綠色閃電快充圖案。
不過有樣嘢要注意,如果你個iPhone到咗80%電 或 以上,佢並唔會開快充功能、一定要去80%電以下先會開快充。
認真答你
ego個老細女人黎 產品研發時會參考參考好用既設計 但好在保養同安全之類做足
有人用Momax嗎?
用左咁耐,想問樓主有冇投訴?
叉mini一流

大家點睇呢款?
無投訴,好好用,不過要注意番,佢個質地係幾好摸,但比較痴塵
樓主係邊到買?
我係直接google Smartcoby 30w 10000mAh,頭幾個結果,N字頭個間,純粹為左近屋企 同埋價錢都ok
Thanks 🥳
呢個for極限運動用
你普通用nb10000夠做啦
用緊nb10000同樓主果個 兩個都好好用
諗緊買薄身定你呢個
smartcoby有啲廣告成日話細過信用卡,但係你要預佢比較厚身同埋幾重手下`
樓主果隻係咪叉得再快啲?

樓主嗰隻最大30w輸出,nb10000最大18w
想襟用就買三叔 10000mah
唔好再推人買啲雜嘜本土牌, 而家佢哋淨係識包裝舊電唔襟用

https://www.samsung.com/tw/mobile-accessories/battery-pack-eb-p1100b-eb-p1100cstgtw/
去日本旅行 用樓主果隻 iPhone 12pro 由4x 好快差到80%之後就放慢差
夠我1日差幾次 最後得返20% 捱到成日
183g 都算ok
不如你講吓呢隻有咩特別
就咁睇得15w,qc又得2.0,又冇寫係咪pd,咁有咩優點「襟用」個數據係邊度
如果你淨係信數據就或者某個數據對你好緊,咁就當我冇講過

只可講所有電只要個電芯係lg/三星/panasonic, 價錢就會比大陸不知名電成本貴至少4至5倍, 民用工業用電都係, 三星所有都係用返自家電, 設定襟用, iphone啲電都冇得比
理性討論吓姐
作為一般用家又唔想哂時間去研究,通常都係用呢d國際標準做依據
同埋呢個好舊款,d電都唔知仲有幾多容量,最新個款三叔應該係雙type c

https://www.samsung.com/hk/mobile-accessories/10-000mah-battery-pack-beige-eb-p3400xuegww/
所以咪話除非有啲特定數據好重要, 如果唔係公佈嗰啲冇準則, 尤其是不知明本地公司
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞