5000-10000mAh輕便尿袋求推介

1001 回覆
61 Like 36 Dislike
用大陸電
Goodmans 太陽能尿袋 £15
你買幾錢?
18x
感謝

其實叉電器話可以充30w,但部機例如相機支援唔到,叉電器係咪會識自己減慢充電速度
另外想問smartcoby係生產地係邊?
我見官網冇寫,樓主個盒有冇寫?

https://connectinternationalone.co.jp/cioproduct/mobilebattery/smartcoby/smartcoby-pro-30w/
個盒我掉咗產地 我記得都係中國.佢係 日本公司,日本品牌,粒電用韓國LG
Yes
冇錯,佢自動對應的
跟樓主買咗smartcoby 用開快充充電線
發現每次差iphone 13電差到個尿袋淨返40幾% 就會突然跌到落0%

想問關唔關轉換效能事?定係舊嘢係壞我要拎去整
你意思係當你個尿袋得返四十幾%電嘅時候,忽然之間就會跌落0%?我冇試過呢個情況喎,你試吓換咗條充電線再試吓,如果都係一樣嘅話,你個尿袋應該有問題
係呀 明明仲差緊部電話 尿袋顯示有40幾%
但係轉個頭突然就停咗差 顯示得返0%
其實買返嚟一開頭都有咁樣 但我以為差滿個尿袋calibrate佢就會ok
買咗個幾月了 要拎去保養
有冇試過換 第2條充電線 試下,如果真係唔得先拎去保養

有呀 試過apple原廠同GP線 都係咁
咁師兄快啲攞去保養,呢舊嘢好似係得半年保養
會㗎喇 估唔到買個尿袋都中伏
個smartcoby 尿袋好似好易有問題? 想問下係咪咁易走電?

評論入邊話97%, 1分鐘變咗零,呢個就真係應該係產品有問題,不過電子野撞手神
第二個,充滿100%,朝早起身變91 ,呢個應該係因為佢插着左條充電線,我喺上面嘅回覆都有講過,我都係慣性,插住條充電線喺尿袋到,但係佢呢個尿袋,如果你插着左條充電線,每隔幾分鐘會自動開機一次,只要你充完電之後,唔好插着條充電線喺個尿袋度就OK,我估計都係呢個原因導致咁樣(我自己都試過)
唔敢買,好似可靠性同qc 唔高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞