5000-10000mAh輕便尿袋求推介

1001 回覆
61 Like 36 Dislike
https://connectinternationalone.co.jp/cioproduct/mobilebattery/smartcoby/
暫時係日本amazon 樂天 yahoo,香港應該未有行貨着
今日跟樓主買咗個白色smartcoby pro 30w 暫時覺得幾好,叉得快,手感同隻色都好好J

想買多個尿袋,但想要纖薄款,暫時見到verbatim 10000mah 嗰隻好似幾好,177g夠晒輕,咁多位巴打有冇推薦?
希望你用得開心
我用咗好一段時間,都覺得真係好唔錯
nb10000 一定係佢
早前係SSP $100執佐隻Mophie powerstation mini 5000 mAh
暫時開心使用中
https://ola.tech/zh-hk/product/mophie-powerstation-mini-5000-%E8%97%8D/
100蚊買到PD啦
呢d舊款冇人要嫁喇
果時行過 舊果D又壞佐
見呢隻平又夠薄身所以先買

支牌
都係LG電

可能都係同一間廠做
都有另外一位師兄講過,係同一個模開
你唔係99$買到就買NB10000
有冇師兄用緊三叔機又想用磁吸义電所以買咗個磁吸殼?
想問師兄係邊度買? 驚要換 係鋪頭買好似好D
上google search smartcoby pro 30w , 有個結果係 N字頭 有網店有實體店,約交收又得
其實除咗type c 頭,PD QC,18650轉做用21700
呢種尿袋設計起碼十年前已經有 會見到類似嘅野唔出奇,只不過市面上比較興薄嗰種設計
係bo 線你有冇搵到好野?
好野 唔敢講,但係粗粗地用 我覺得呢隻ok

C To L ,短線,用咗一個月,都夠硬淨
好耐沒去過旅行 咩都要買 , 插座又有無好介紹?
巴打,旅行插頭我就冇研究,我通常就咁帶個有USB既萬用插頭,幫我個尿袋充到電就算
ikea冇代替品
Verbatim 10000都係$138/168
已有 PD , QC3.0
如果要 21700, 5000ma, 有乜簡?
Verbatim而家好垃圾
唔好買

呢枝抵玩
謝謝
21700 好似得返小米
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞