5000-10000mAh輕便尿袋求推介

1001 回覆
61 Like 36 Dislike
我都知呢個牌子比較有保證,啱先到上網去做research,睇吓有冇啱心水,感激你師兄
Promini 10NR
Smartcoby係叉得快啲啲
但我覺得10NR扁啲好袋啲
同埋smartcoby 隻膠面好痴塵
多謝師兄指點
想試下EGO伏唔伏
樓上有兩位師兄好似有提及過轉化率比較低
promini都已經有兩款5000 中醫打手不嬲弱智
3隻垃圾

又平又好用
買左新嗰隻又快充又輕
米粉節用卷平多$50
$220 就買到無投訴
我用iphone 就淘埋條type c to lighting 短線就完美
Type c 做到最大輸出
邊隻款?
紫米10000個款迷你尿袋cp好高
多謝師兄指點
小米10000 33w pro
infinity咁撚垃圾都有人推,真係痴撚線
最穩陣係咪都係Belkin?雖然喺香港我用尿袋機會唔大,諗定旅行可能需要
我都用緊 夠細夠輕同薄
仲有用緊slower 5000 磁吸
用iPhone 袋少條線
唔係
咁邊D牌子好呀
頭兩隻垃圾 點解牛都垃圾
牛魔王本身做火牛都係放煙花做尿袋買貼牌貨qc比其他貼牌仲差
佢唔係話唔好 但b記一般跟唔貼市場
即係人地玩緊快差 佢仲係賣緊5v2a咁
搵返d大牌子檔檔差唔多 屌米/anker/三叔 揀功能容量就得
不過記得就係 v牌 xpower momax I字頭呢幾檔野都係貼牌
人生其中一個恥辱就係買過infinity既電子垃圾
買過隻5000, 叉iphone 10%都冇就玩完, 舊電水泥做?

belkin耐用, 個尿袋同iphone xs一齊出, 用到依家都正常
係近排厭佢重, 想換隻細D輕D既, 就中伏買左infinity既電子垃圾

nitecore尿袋未用過, 但佢算係比較有良心既中國公司
佢既18650電池拆開包裝紙係Panasonic
上幾個月先話爆炸
Belkin ,其他不了
infinity=支那貼牌劣質廠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞