5000-10000mAh輕便尿袋求推介

1001 回覆
61 Like 36 Dislike
Thanks巴打解釋
但都有少少野唔明
拎小米個22.5w尿袋為例叉iPhone
我見佢個output 包含左5v-3a, 9v-2.23a, 12v-1.67a, 10v-2.25a
咁但係點樣先會用到5v-3a 或其他?
定係會自動default 最高果個?
iPhone用9V, 裝置自動揀嘅
跟隊買Smartcoby 去旅行用 真係幾細舊
佢會自己揀9V
電量高就跌返去5V但唔會3A
見到有comment話叉滿擺1晚已經跌到得番9成,有冇試過?
師兄,呢個原因,係因為插住咗條充電線,只要你唔好插住條充電線,就冇問題。我100%之後放咗成一個星期,佢都係100%
我都有呢個問題
插住佢就會keep住漏電.. 都算係小bug
因為我發覺如果你插住條線,佢每隔一段時間會自動開機,開一陣先會再斷電
呢隻內置線 12000mah 20w 重185g
唔知好唔好用 見佢標榜細過Tempo
貼牌貨不了
Ego好似唔係貼牌黎
咁好聽啲打手講,EGO無論個built同耐用程度都屌打其他牌子
貼唔貼牌有乜所謂,最緊要好唔好用
Btw呢隻得20w我就唔會買
跟隊買咗隻smartcoby叉完電準備試用
之前有人講ego腦細同電子垃圾infinity係同一個人

不過我覺得ego啲做工正常好多,線同火牛都ok好用,但係尿袋就廢到仆街
佢有貼牌貨嫁
有啲貨同其他廠template一q樣
係日本買左個黑色 好用
兩個brand都係大陸廠貼牌貨
佢地D野好多時一樣同埋最近隻30000尿袋有D老點,話上到飛機
呢隻形狀唔好渣手的
見到佢地Facebook 都有人問隻30000尿袋
為咗可以上飛機好取巧咁寫99wh
用21700居然寫99wh
唔好聽啲打手講
ego一定唔係貼牌
belkin 嗰隻 10000 mah唔錯$ 149 , 大廠又安全
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞