5000-10000mAh輕便尿袋求推介

1001 回覆
61 Like 36 Dislike
明白
不過佢個設計都係俾人用咁高W黎叉又有個mon show個電量出黎所以我都expect佢係準既
令外想知樓主個款會唔會個電量顯示都係咁唔準?
thxthx
買左個smartcoby 原來無寫個額定容量係幾多
不過唔洗200蚊就由佢
我用咗一段時間,我覺得個電量顯示係準既
我基本上都係 叉 iphone
一定係小米
Belkin好定NB10000好?
請問Ego呢個牌子出既好唔好用?

睇緊隻AllyDelivery 2 @Magsafe 12000mAh
尿袋不過不失
10000mah 得22.5W, 228g
33w 嗰隻就212g, 但就唔好袋
煩緊買Smartcoby 定nitecore nb10000
CHING點運返黎🙇
我係日本買
點解會揀nitecore nb10000?
outpout 得20W.
150g 純綷夠輕?
Belkin or pro mini有冇推薦?
原來有得分開買條c to lightning 換落去添
巴打日本邊到買 bic camera/yodobashi?
首先包裝上既10000mAh係指Output 3.6v情況下有10000mAh(因為21700係3.6v)
但Power Delivery唔同W會Boost up voltage,以你個Case為例30W應該係Boost up到15v.
簡單黎計就係(3.6 * 10000) / 15 = 2400
所以係15v情況下應該只有2400mAh
呢隻新D貴小小
堅持B記就呢隻
Nitecore NB10000 應該比佢好, 又輕

B記呢隻無重量
支持b記
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞