5000-10000mAh輕便尿袋求推介

1001 回覆
61 Like 36 Dislike
希望巴打啱洗
magsafe 充iPhone , 有無一款可充到15w?
以我所知,全部都係7.5w,佢地都無MFM 標誌

睇完po想買 nb10000

樓主好有心覆返答你嘢嘅巴打,respect
高汁
兩舊尿袋都用到收收地皮
頭痕緊就睇到呢個post
希望幫到你啦 巴打,樓上有啲回覆,有啲師兄都介紹咗唔少其他品牌型號,都可以參考吓

呢隻5000 magsafe 好唔好
同埋人仔平好多
以我嘅認知,Belkin 好嘢黎如果鍾意不妨去馬,應該基本上數一數二牌子
我都買左 個尿袋係咪差極都唔會滿100%?
巴打,係會100的,但係99到100 ,要充好耐,總之你見到佢100 ,之後會定格,定格就代表滿電,我用到快充,佢99到100都沖咗一段時間,我建議 巴打 俾啲耐性等吓
Thx
唔好客氣
Magsafe叉電你預佢打個7折
但係方便既
仲諗緊Smartcoby 10000mah定係NB10000好
是咪兩隻都可以拎上機?
絕對冇問題,拎上飛機一定OK
多謝你解答
今日我叉到個尿袋100% 就拎出街 到夜晚想買部iPhone叉,一插落個尿袋led顯示得番70%電
巴打,冒昧問下,你係咪插左條充電線喺個尿袋度?
係呀
咁你check下有冇壞好啲

btw, 早排爆咗個尿袋,都係走去買咗個smartcoby pro 30w,如果有啲人想搵嘅話,ismartdigi個IS-PPS23-PD30W 都係同一樣野黎,香港都有行貨,係顏色同牌子名唔同
我諗緊再壞尿袋嘅話,直接買啲可以自己入21700嘅算啦
因為我都用咗一段時間,我發覺左一樣嘢,我原先都同你一樣,就算我冇幫電話充電嘅時候,我都習慣性將個尿袋插着一條短嘅充電線,想用嘅時候方便啲,跟手我就發覺,原來如果你唔用嘅時候,插着條充電線喺個尿袋上面,佢每隔一段時間,佢會自動開一陣
你今晚試吓沖到去100%,跟住唔用嘅時候唔好插着條充電線,咁樣就解決問題了
好的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞