(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (8)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
黎緊10月尾11月頭會去青森,想問下有無人住過星野嘅青森屋?
如果青森屋唔ok,計劃緊去銀山/藏王溫泉替代,紅葉期間呢兩個溫泉會唔會好多人?
藏王好少聽日講去睇紅葉,唔知會唔會去到無咩嘢睇
出發前問過兵衛 最後簡左1泊2食
好滿意 環境靚 新得嚟又有種堂皇古式feel
嘢食都好食 簡左懷石料理+燒神戶牛SET
埋單82,280円
呢間真係好正
我去嗰日冇懷石料理book,但係buffet都好食
我呢個仲有個甜品buffet
啲生果勁好食 食左勁多
早餐buffet都多款
各位手足
7月中想搵間望到琵琶湖既溫泉旅館1泊2食for 兩條友

筆直around 2000 per head有無咩推介?定再井多少少
湯元館3000蚊一泊二房有私人風呂無私人風呂應該可以2000搞掂
上兩個星期去完好正
啱啱住完別府神和苑,
佢每間房都有私人溫泉真係好正
3000 is per head 定兩位total
兩位total
想請教下巴絲打們用咩途徑去book ubuya?
我見官網寫話reservations會由6個月前開放
但我今日上佢地官網check 11月d openings 得勁少 係真係咁快俾人book 晒定其實要去其他網站book
求賜教
book晒有可能,hold起啲房俾旅行社都有可能,好難講,基本上要日日望下先知
11月真係無晒野好BOOK咁
lm
呢間如果book埋晚餐早餐total 每人幾錢?
我遲咗去剩係book咗早餐
晚餐食唔切取消咗
anyway,可以中文email佢
可以幫你計埋總數
因為佢仲有鮑魚龍蝦嗰啲
我上個月己經 book 哂十一月既溫泉旅館,有一間係未開放 booking 前己 send email 問定,難得佢又幫我留房,結果 booking 一出就己經 full 哂,尤都幾誇張,mark 底過幾間好多一出十一月紅葉季期間就秒 full。
11 月都仲有 d 紅葉點會咁快落雪呀。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞