(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (8)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
但件浴袍唔撚掂
平果套似監躉
頭先打錯,想住黨巴住過間湖之座先啱
不過睇落都係住番悠久之里別館,單人住鄙之座始終太貴,慳番啲房錢用嚟upgrade其他日子算
而家執到大約咁,每日行程應該就係check out然後揸去下一間旅館等check in
豆陽亭(夜晚先到,簡簡單單算,所以唔考慮三餘庵/豐洲亭)
遊久の里鶴雅
清寂房
界ポロト
滝乃家
翠巌
ぬくもりの宿 ふる川
如果唔係有美女嘅trip我都唔會關注浴衣
不過我都好有興趣想知浴袍個設計可以差到咩地步

抄文01
想問一下點解rububu book河口湖啲酒店個價會平過agoda既
Agoda自己都海鮮價,手機一個價,無痕模式又一個價,認真就輸了
Book左12月尾
5xxx兩人
呢問下呢間近唔近湯田?
河口湖Kukuna同千一景點揀好 個景各有各正咁 但網上好少提起千一景
唔近,要行10分鐘
想問下同屋企人去和歌山白濱
-三樂莊定白濱sea more 推介啲?

上網睇seamore 有人話舊但又好似新裝修完
千一景得3樓房同男湯叫做可以睇到湖+山,下邊會俾圍板同樹擋晒大部分湖景,而且硬件屬一般,如果唔係住3樓(有風呂嗰堆suite)嘅話我會覺得Kukuna好啲
就咁睇相同評價,如果要住風呂付嘅,三樂莊好好多
Seamore只係勝在有展望風呂,個海中塔就算吧啦
早排去完seamore住deluxe和洋房,新淨無投訴,應該新淨過三樂莊
但係地點就偏離市區,你想夜晚出返沙灘放下煙花就無咁方便
seamore有個無邊際足湯幾靚,公眾外人都可以去
各有各好,你要私人風呂咪三樂
感謝意見
我同屋企人去應該唔駛私人風呂
Seamore 個website 唔知點解上唔到
去左JAPANICAN 到訂
訂左間50m2 唔知係唔係deluxe 和洋房
咁大膽
去界ポロト會唔會試佢個毛蟹と帆立貝の醍醐鍋会席?
舊年想去但夾唔到時間
如果巴打會試上嚟講下好唔好食
呢個睇樣都ok,所以訂咗
到時講下咩係醍醐の味
有冇人浸過鬼怒川?見google review 評分好多都低分
係,50m2 豪華(兩床)房 (Deluxe Room - Twin)
只要你唔嫌位置偏d,應該會滿意
因為沙灘嗰邊有aeon超市有daiso行,seamore附近乜都無
會渣車去
所以應該無問題
睇你點定義低分,在我角度4分以上已經可以一試,我住過嘅あさや就4.4,強羅花壇都係4.5
撇開呢樣唔講,鬼怒川應該係我見過高級旅館最密集嘅溫泉區,真係由街頭打到街尾,沒有最平只有更平,星野都擺咗兩間界系列喺度,奧鬼怒嗰間界川治,早割plan最低一人萬6yen左右就有一泊兩食,8舊水有得住星野
屌我book界ポロト 單人要7萬2呀
你最好send email問下,有啲酒店可能會比一樣你知道下安心下都好
我明白你感受你會唔會考慮去御殿場?嗰邊都好似有一兩間睇到富士山,又近outlet同箱根
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞