(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (8)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
我都係早60日WO
我12月12日先到
【公式サイトが一番お得】≪早期割60≫ご予約は早めがお得◆最大6,000円割引~夕食時間確約&うれしいワンドリンク付き~
不過都係要74000 兩個人
點解既
試過去過十勝豐州亭有個 lobby 仔有免費飲品酒類同小食,選擇亦豐富,一 d 都唔孤寒。
唔計住,剩係食瀧乃家嗰兩餐絕對冇得輸。

反而鄙之座住過兩次但兩次既晚餐真係覺得幾一般。
之前去翠雲都係咁
所以先想搵間係咁
不過如果兩餐屌打咁我會揀兩餐
有無人去過伊東溫泉?
12月中玩去南九州,唔自駕,想揾熊本/宮崎/霧島(或者有其他地區都歡迎推薦,除咗由布院)
唔駛行咁多路,2人一室筆直港紙4-5000(一泊兩食)或港紙2-3000(包朝食/素泊)樓下嘅旅館/酒店
房有溫泉風呂係bonus冇都完全ok(始終筆直唔多,主要係想有lounge+嘢食好食+有溫泉浸(大浴場但靚景/裝修靚)
原來係咁
下個月去嗰頭,我研究過下,鄙之座同悠久之里會席用嘅食材基本一樣,但悠久之里房價範圍可以平好多,呢個真係死症
我當鶴雅啲錢用晒喺啲服務,飲酒飲回本算
https://yuru-to.net/

個網係咪死左...403 error
Book左兩晚京都翠泉
位置少少偏
Lunch可以點搞
同埋附近係咪無咩好行
有無人住過分享下
你點去咪點走,有shuttle龜岡接送,一般都係出番京都,坐下小火車同遊船,午餐龜岡同京都點都有辦法解決啦
你可以同旅館講聲 day 2 坐佢既迎送車出龜岡站,你可以向龜岡站附近行下搵下野食,又或者向龜岡站坐的士去龜崗小火車落返去嵐山,又或者可以直接向龜崗站搭 jr 落返去嵐山行下食埋個 lunch,最後再去返龜崗站坐返迎送車返旅館。
各位師兄有冇啲兩條友連dinner既溫泉酒店推介
位置可以係河口湖附近,又或者係駿河灣/熱海既推介
打算11月尾平日去
不得了, 咁多謝巴打們, 好彩有上來問你地
其實輕井澤真係好少溫泉旅館。
我係rakuten搵到間溫泉旅館想住
無論係旅館官網/rakuten 預約都要我留日本電話號碼

請問係咪無方法架啦
隨便打,但要有辦法辨識到你係外國人
如果想book兩晚唔同餐係咪一定要用email同旅館book ?
草津奈良屋上佢官網剩係寫早餐晚餐
其實係懷石料理定自助餐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞