(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (8)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
我覺得25度以下都可以浸
係難,8月嗰陣plan出年2月箱根轉個圈,問吟遊4日邊日得,答我已full
翠雲咁少房想有人cancel就更加難
住過海舟同美灣莊,2間都勁近海。不過海舟沖涼位都係室外吹海風,冬天凍到癲。
去和倉嘅話當俾我呃都好,去一次加賀屋啦
要高檔啲就別館松乃碧
但如果要成個區咁睇,北陸我比較推薦加賀溫泉鄉,海景睇得多其實都幾悶
無筆直限制嘅唯一選擇
無筆直限制嘅話
一律建議住
二條城隔離
三井豪華酒店
想問下鐘山苑如何?然然有啲out筆直
你不如換個角度諗而家五算,人一世物一世點解唔趁匯率咁低既時候去嘆下。
毒撚一個book左11月中去有馬御苑
唔知咁多位巴打有無其他旅館好推介呢
同一棟 唔同樓層 唔同主題裝修而已
個人覺得都係book 返 河口湖+富士山 景觀比較好
太遲book冇乜選擇
想問吓白馬、新潟同山形嗰邊有冇溫泉旅館推介?budget 每晚1500-2000一個人?見到間葉山館喺上山市幾好,但係唔知附近有冇咩景點可以行吓
有冇人去過箱根花紋
想問下別府晴海個溫泉旅館推唔推介?
想問下有冇師兄住過霧島 野鶴亭
東京巨蛋個溫泉點睇
我係想一月中去 咁凍好似近海又唔好
加賀屋係幾正咁 驚個fd out of budget
想去和倉 我主要想去埋能燈食際市場 或者去埋水族館 當景點

加賀果面相對有咩咁正 同埋有咩行🥲
喺agoda book左間一泊兩食嘅溫泉旅館
但係如果喺個旅館既官網嗰到book既話 我book嗰個房係唔受1個人既booking
但係喺agora book 我都係填一個人 但係完全冇問題就confirm咗booking
而家有少少淆底會唔會去到唔畀你住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞