(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (8)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
想問下
由布院溫泉旅館2日1夜有冇推介
好似產屋 級數咁
搵和洋室/和室,能夠兩人多數都可以三人,唔會特別難搞
銀山好遠,而且1月應該唔會受一個人住
羽田計就腳就箱根,但個人推薦去草津體驗下日本第一名泉,住下奈良屋+LaVista
個自助早餐ok,夜晚就一般

同意房個風呂好hae,仲要自己校冷熱水
off topic,下次個google doc加密?
幾錢?
我9月去,,upgrade 個set 要幾錢?
謝謝
你好各位巴打絲打
已經訂左飛機票在九月中旬家庭旅行去大阪旅行
想訂兩日溫泉酒店住宿,但要好多野唔識
例如想去私人風呂,地方想去有馬溫泉或白濱溫泉
想問下邊到有好推介?
價錢比較又邊個好?
Ubuya 501號房,但睇唔到富士山

三個大人,晚餐upgrade 到A5和牛石板燒,每位55000円

好正呀😍😍

我住過兩次,一次好清楚影到逆富士,一次就大霧到連下面個湖都睇唔到

好講彩數,今次去唔到咪下次再去

I mean 睇唔到
小弟準備11月去
請問ching們大阪/京都嗰邊有邊間溫泉推薦
2泊2食, 希望搵到間刺青OK/有私人風呂嘅
budget 最高40000一晚
請問鹿兒島係咪冇乜私人風呂嘅酒店?碌左好耐都唔覺有
隔離仲有間雪月花別邸翠雲
房少啲而且唔招待小朋友
大眾湯得幾個人用
房內係真溫泉
(雪月花季の湯房內係熱水)
另外都有三個私人溫泉,人少啲易輪啲
晚餐同早餐好正
唔招待小朋友呢點好吸引!
我再研究吓先,唔該師兄
有冇ching 知道鬼怒川hotel Asaya房入面風呂係溫泉水定係熱水?
https://www.asaya-hotel.co.jp/rooms/shuhou.php#link14
想問下有無住過秀峰閣湖月既巴絲打
如果朝早10點零~12點左右入到河口湖
有無得暫時擺行李係酒店先?

因為plan 緊行程
諗住如果可以既話就去酒店擺一擺先遊湖
遊到3點零可以直接去酒店唔洗番番河口湖站拿行李

*有係官網send 左email 問
有auto reply 話收到
但成個星期都未回覆
正常嚟講點會唔得

咁都唔得咪鬼住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞