(心郁郁又想浸)日本各地溫泉旅館 (8)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
翠雲兩餐都好食
其實可能想要啲休息室嗰啲有嘢食嘢飲
藏群好似都有
我印象中係好多High Class嘅都有
想易搵啲就可以去望下集團式經營嗰堆,好似鶴雅、第一寶亭留、ふる川呢啲旗下貴嗰堆應該都有
你個喜好咁另類嘅,因為一般自助餐食材個質素差好多級,無必要真係唔好搵食自助餐嘅
搵咗啲選擇俾你望下
ホテルマイステイズ富士山
富士急オフィシャルホテル
富士レークホテル

如果只係想唔食日式會席,唔係一定要自助餐,其實我建議你搵可以食其他日餐/西餐嘅

例如:LaVista (西餐)
KUKUNA (有鐵板燒)
Auberge Mermaid (呢間法國菜真不得了,可惜風呂無溫泉)
ホテルレジーナ河口湖 (佢晚餐會席係出名嘅,但都有提供shabushabu放題)
11月中去河口湖係咪冇可能book到私人風呂既溫泉旅館 睇過好多間都full晒
下年請早
有冇人去過那須鹽原?book左間上年開既塩の湯温泉 蓮月
聖誕節兩間都 BOOK 到,到時再話你知,
秀峰閣好彩 BOOK 到重新裝修戈四間房其中一間。
UBUYA 好彩 BOOK 到 501。
東京市區係唔係冇大型既溫泉浸
大阪市區我記得有
東京就搵唔到
羽田機場。
新宿有一間 不過唔算好大

過下癒都ok既
秀峰閣唔係全部房直望富士山咩?Ubuya喺側邊擋咗一截點會有得比
如果係同空庭溫泉比,東京應該得Spadium Japon算相似規模,市內嗰啲大極都係幾層樓幾個池咁,無乜特別
武雄日歸就夠,唔建議住,直接嬉野仲好
多選擇好多
唔敢亂講有無得比 (雖然個人成日覺得 UBUYA 有少少吹大咗)
淨係知秀峰閣新房自己房內有得浸
請問如果7個大人應該點search房型 可以3個+4個咁分,但彈出黎好多都好貴
有冇人住過白石市 湯主一條
住兩晚 一泊二食 係咪要逼住book同一個餐兩晚?
點樣可以book 兩晚食唔同餐?
分開book兩晚我驚佢要我check out 再check in
正常住兩晚兩餐晚餐應該會唔同,
但係我簡package果陣係同一個蟹餐黎
佢會兩晚俾唔同野食我?
佢地啲房多數都有人數範圍 你可能睇下佢地啲房型邊啲可以住3-4個人 再揀嗰啲 咁你7個人一定係貴架喎 溫泉係計人頭架嘛
齋計景無可能同秀峰閣有得比
但秀峰閣房以外其他硬件一般,舊房都係一般但新房可以期待下
咁少資料好難答你,唔知你係同咩比覺得貴,係7個人1間房貴過兩個人1間房好多?定7個人1間房貴過7個人2/3間房?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞