《Apex Legends》討論區 #86 ALGS

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
手掣選手多數用邊隻手制?
真心抵死
有大差好遠 acend隻crypto其實真係big throw
佢swing hal嗰下hal根本完全唔知佢喺隔離
但嗰波佢成排彈泡哂打得54
同埋佢個圈未縮到 佢仲有成大舊石做掩體起碼可以挨多幾秒
如果等埋crypto ult會差好遠
係咪hal拉zip一槍都唔中果場
ps or xbox原裝
或者佢哋會訂製scuf 有贊助
但係個膽都係呢兩款
係 之後sweet 射box
無咩好講 佢地個位置唔好
一定要打先手
tsm係正圈中間 收圈先打佢地仲更加輸
ace算係咁啦 戰略啱嘅 但係自己泡槍真係無辦法
如果佢係controller應該鎖爆左hal呢個距離
係啦 世仇咁 tea bag加鞭盒
on9咩 你到底有冇玩過手制 手制先易攰 玩過就知
on9咩 講到TSM 唔識打個drone咁 到底有冇玩個crypto
真係世仇咩
我見佢兩個私底下fd撚到
高壓狀態發揮冇咁好都冇計 佢個大差1%時間上真係差唔遠最多1-2秒
個光頭佬唔知做乜鳩腰射
on9
洗唔洗 1 on 1 手制
有ching話佢揸2賠鏡
on9
我大概兩年前 辛烷版本強勢嗰陣

見到Sweet成日跳板跳TSM 0換3之後係咁binc tbag都同你有一樣諗法

但後嚟發覺Hal同Sweet根本勁撚fd

Hal無耐之前個挑戰賽先同完Sweet一隊

話淨係會比Sweet做佢IGL

仲講過好多次就咁講IGL能力Sweet勁過佢
屌好似講到我鳩up咁
啲pro自己訪問話點解轉controller都係呢個原因
自己搵黎睇下啦

佢兩個Twitter成日互串
如果唔係兩個都有女可能真係GAY
可惜本身窮窮地 射半排彈唔夠就收手
Hal 如果係gay 應該都係同Mande
Sz同tsm 去曰本個時 兩個Gay到
手製又攰又冇身法執嘢又唔識走位 玩手製=讓你兩隻手兩隻腳
mande錫鳩HAL
佢地兩個互串都唔係真心toxic個種但佢地班fans就好撚上心
明明佢地兩條女fd撚過夾band
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞