《Apex Legends》討論區 #86 ALGS

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
過左半夜12點港服真係唔係人玩
右上角個盾係咪話比你知比人ddos我地ea做唔到野
前日幾場有盾都可以成150ping再加三盞燈
頂,到而家都仲未fix好啲Bug
打完+0
佢個Fix方法就係完場加返哂扣咗嘅分
仲有個bug已經變咗福利
落新手場炸魚 完場會比返扣咗嘅分+個場加嘅分
琴日我都中過兩次
會有discord group 嗎?平時自己玩勁惨
同問
唔打rk冇人同你玩
大家最長試過幾多次連勝
連食三場雞個感覺真係好爽
係咪入唔到game
天選之子
打多局有機會直接跌落鐵牌
屌你係咁換彈
Wtf selly竟然去e36打
不過見到佢有隊出場好過冇
泡菜隊冇隊揀啦
Split 2得5隊係講韓文 有3隊係FA既 剩低就係E36同CR
平時商業比賽佢地有時間LOAD句日文出黎 ALGS呢類唔得
當時adracoon應該都係parkha igl d問題先同obly佢地夾唔到 fun又已經夾左sangjoon
aD果時LAN話膊頭同手都有傷打唔到嘛
係呀 我講得唔好唔係selly同佢地夾唔到 係pko
睇下黎緊個split點啦
13 如果唔係最尾有場撞到掛就15
但係3月4號同埋今日既ANC Scrims
e36第3個人都係搵左cinap打,之前比人禁賽果個
又夾得幾好
3月4號果日仲要e36打緊scrims 佢係到直播lol
懷疑selly都係夾唔到 e36唔要佢
selly之前話想同其他隊試訓都唔得閒
ALGS 23號有賽程 22號佢仲要去日本參加CR FES
佢真係似打唔打都冇所謂咁
感覺佢同aimbot撞位
pko夾左咁多年 我覺得又唔會話去到上年先話夾唔到
方向性就真係可能有差異
selly同mondo應該係中間出唔少力
導左parkha去搵真銀好過
可能啦 同埋打apacn同打世界賽lan既激烈程度都差得遠
Cr都冇當parkha真加盟冇畫佢隻character 佢地成日轉隊既關係
同埋aD之後最慘既係
成班泡菜選手好似係日本冇曬市場咁
ganbare otousan同FUN 由split 1搵隊搵到而家split 2就開波
都仲未有人肯簽佢地

本身日本隊有簽韓國選手經驗既已經唔多
佢地呢班我覺得佢地眼角高又唔會簽細隊
aD果時簽佢地真係諗住長遠經營
點知一年貨仔就玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞