《Apex Legends》討論區 #86 ALGS

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
跟槍果度真係好難練...
拎支LASER射囉
發現NG同Ranking淨係勁少人用Wattson (唔計比賽), 琴日打Ranking 揀Wattson 之後即刻有隊友打-55 ready.
呢把仲難,更加唔中
3打3廢
冇後座力純跟槍點重難
定你以為佢講lstar
以為講LStar
電能步槍開鏡基本上已經接近無腦用
幾時有新防ddos系統?
我好少用狙,感覺好悶,個個都企係高點刷傷害,講起岩岩有場兩個隊友都用狙,完全唔殺人,射幾下就入圈,跟住兩個0殺食雞我就得1殺
https://youtu.be/rASKxFhRl6E

親身試過 個sever超快變返正常
哨兵爆頭殺人真係好爽
Ng/銀牌重未有
同埋 有時兩隊狙係到鬥射 之後係咁補甲 補血 又唔tag又剩

我就拎住支2x/3x鏡係到都唔知做乜鳩好 最多都係幫下屎忽有無人
終於有次改動係可以令人想開返隻驚黎玩
內容的確係吸引到啲人返嚟玩嘅 , 但係Server呢...
係呀,我成日就係咁囉,我又唔鍾意揸狙,衝前死又比人屌
小幫手打晒遠中近
再搶晒d狙彈迫d隊友玩唔到狙
最慘同識既人排
條友用唔用狙都成日手痕定心痕同人遠距離對槍
打唔到之餘暴露位置又哂電
之後就
一係比其他隊推死
一係就過一陣就叫冇甲冇電焗要分資源比佢
係! 明明好撚遠 佢就無啦啦偷槍 之後顧得前面 後面又到 比人圍

同埋有時成日戀戰戀到比人夾係中間
同埋哦人好鍾意明知前面有人,仲跑埋去驚死人地唔知黎緊,跟住人地已經槍頭對住我地
死淨佢要入圈
無人發現佢都照射人
搞到比人守圈死
落地搵shortgun 正常打完落地戰都600-800傷左右 中後期 攞R301見到人就打 想打高傷害就唔好驚對槍唔好驚被人third 另外最好玩有遠距離位移角色 path octane valk 我都覺得可以 人地push就用技拉距離 如果目的只係為個徽章 建議攞care package 把狙
有冇北美SER 鑽石Ching?

ID: BeeGeezbb
支Nemesis勁撚到。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞