《Apex Legends》討論區 #86 ALGS

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
兩條女咁fd 唔知有無4p
4P應該會變左兩條女望住牙甜同Hal兩個互屌
佢兩個一齊interview個段片 兩個啲表情勁撚尷尬 跟住對望又偷笑
搞撚到好gay
佢哋熟到可以咁玩我覺得冇乜嘢喎
https://youtu.be/Ss4E_f3HY6Q

岩岩先睇到個訪問 好好笑wo
佢兩個fd 所以Hal 覺得無所謂,同sweet 個人好撚toxic係無關係,

有啲野就算朋友無所謂都唔見得就可以做,平時打rank 打邀請賽慈善賽,互相toxic 下搞下氣氛係幾好,但而家咁認真既比賽去BM真係好無體育精神,後面好似有隊BM DZ我都係咁話。
你BM完都算,happened in game stay in game。要笑要串都起碼打完哂個賽事先啦,呀你唔係喎,一完場即刻走去tweet ripbozo,而家Champ左喇咩?一朝得志語無倫次,攞架黎掉就係講緊呢啲

重有Sweet個種passive aggressive,
不可一世但又成日懷才不遇咁既自大態度,可能有人會好鐘意,但sor,我就好反感。打輸左出既第一條tweet係講自己唔好彩無圈運,又抬高自己MNK。明明第一場MP個圈對NRG黎講都已經叫做好

上面講起twitch rivals佢兩個一隊,
Sweet贏完第一句係講「I’m fucking different」
個種toxic自大既嘔心感真係不敢恭維
有冇白金巴打一齊打
係兩倍鏡冇開鏡之後腰射
細節決定命運
hal 把charge rifle都掉左鏡
今次比賽完美演繹咩叫op
咩身法都癡住你個人鎖200
-6入到 鑽仔都得啦
呢到是但執3個鑽石去車人 都唔止8分
出現了
其實唔難
睇其他pro watch party其實acend唔係話完全劣勢
acend隻valk q炸哂tsm三隻 acend隻wattson swing左去右邊個箱度拎angle
如果真係等到emp個戰況未必會係咁差
唔係高打底就一定完全優勢
而家唔止高打低問題
問題係 個圈係TSM 果面
ACE 一定要向前行 咁已經輸蝕佐
利申: 總之TSM 嬴撚佐, 世一就係世一
好多pred 既streamer 見到飛機佬忽然彈出黎已經係咁叫oh no oh my god
正常hal唔係死都殘
唔係講tsm d咩 只係講acend misplay姐
ACE 唯一機會嬴TSM 就應該係韓仔
鬼鬼鼠鼠去佐HAL 格離, 但都冇人發現佢
如果佢一排單 打殘HAL / DOWN 佢
咁就真係嬴,但佢泡撚晒
新玩 mnk同controller 係咪同一server?
利申mnk
家用機就同家用機打 pc就同pc打
係pc到用controller定mnk 都係同返用pc 嘅打
如果同frd 跨平台咁玩,即係好似家用機同pc同team 一齊玩,就會係同返其他用pc嘅一齊打
暗碼個下98%
圈仲有1:53
捱多幾秒 100%
向舊石放機即開大
架機有舊石做cover
得hal Q升上去 先有機會打爆同避到

就係個幾秒
身後圈到 加要走白給位嘅壓力
令到佢地急左
s16大改
唔改server/隔離d支那畜 改乜都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞