《Apex Legends》討論區 #86 ALGS

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
突發
死鬥場有ai bot
外掛已更新定係ea要收皮?
占皮話+0立即重開game就冇事
有冇人試過真係得
玩呢隻game係咪144hz mon 好d?
試過一場+0(果場本身係加大分)

冇重開game直接排下一場,lobby show銅4 入咗場show銅3
個團隊死鬥明明幾好玩 岩哂解任 但真係好惡劣
成日開場少左人唔會補位 玩玩下有人走又焗住走
死敵 + r99/ eva8
琴晚5打6贏咗
我都試過 但依家接近場場都有bot掛機
人少就唔好玩 一場玩勁耐 就係貪佢6v6夠快解任勁快 打左3日到威名skin 打完10萬dmg真係靠佢
玩大逃殺玩成個月都似 一日玩得個零兩個鐘
亦都有人話係掛機Farm xp
外掛用
新ac好似要通過5場任何遊戲?先比你同真人打
同埋rk都要20lv
窮撚唔洗周圍同人講自己係窮撚既
又死ser打到最後5名話伺服器關閉中
其實你新ACC落地去打NG
已經有掛機外掛會鳩跳之後前後行+揮拳
係舊時PUBG DBD最廢果種升LV BOT
上面嘈乜鳩 有人課金唔係好事黎?
平時啲Game Po見人課金
唔係講句感謝大大課金讓我有遊戲玩就係?
都無人嘈 純粹有條傻仔比人屌咋
selly同E36兩個打緊RANK
其實aceu 打pro算咩level
其實如果有digital threat 喺bangalore 個煙到有冇aim assist?
外國好多都話佢唔入流
但睇佢玩真係好撚好睇
走位強 射法準 又夠娛樂性
炸魚片黎講佢真係最好睇好華麗
Extessy都勁 手制玩身法都咁撚勁
佢自己好似都唔鍾意玩apex,new season 玩幾日就唔玩,但一樣屈到爆
佢反而鍾意玩lol,不過卡白金
睇完琴日訓練賽,TSM仲用緊Horizon…而且Seer仲係最多人用
睇佢玩一次 先發現好多位可以咁樣走
睇佢用wraith 係大廈同人對槍
好似自己屋企咁 走黎走去 左爬右爬
仲要笑住玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞